Ayse0606 Kızlar gece gündüz buz küpleri kemiriyorum delircem tutamıyorum kendi mi bebeğe bir zararı olurmu????
Nnoktaa Ayse0606 bebeğe zararı olmaz. Ancak çok yüksek ihtimal demir eksikliğiniz var. Değerlerinize baktırmış mıydınız?
Tugceren Ayse0606 Sakın yemeyin Rabbim kimsenin başına vermesin benim kuzenim 8 aylık bebeğine ölü doğum yaptı doktor sebebinin buz yemesi olduğunu söylemişti Allah tüm hamilelere içinde sizin başınıza vermesin
amayinedeiyiilerledim Ayse0606 ay bende geçen gün yazdan kalan kapaklı kapta buz küpleri vardı kış gelince çıkarayım dedim. Bi tanesini yedim çok güzeldi🥹 gerisini döktüm tabi çok yemedim. İçim yanıyor herhalde ondandır dedim😅 yorumları okuyunca korktum ama 1 taneden bişey olmaz herhalde ya
1zehrs Valla etkisini varmı bilmem ama ablam 8 ay buz yedi ama öyle böyle değil kemirdi kıtır kıtır zaten sıcaklarda son aylarıydı bebek doğarken zatürre doğdu anne karnında üşütmüş buzdan mı bilmiyorum doktora buz yedi ondan mı diye sormadık
Nnoktaa Ayse0606 demir değeri yüksek olan besinleri tüketmeye özen gösterin ve bir sonraki kontrolünüzde mutlaka bu alışkanlığınızı doktorunuzla paylaşın.
Meryeminannesi20 Ayse0606 ilk gebeliğimde bende aynıydım buz parmak dondurma yiyordum ayrıyetn buz yiyodum bişe olmadı şükür
Zeynep1121 Ayse0606 evet oluyor ciğerleri üşüyormuş bronşitli doğma ihtimali oluyormuş dondurma buz o tarz şeylerden uzak durmami söyledi doktorum