OgretmenAnnem Merhaba
(öncelikle belirtmek isterim ki eşim ve benim Burhan hoca ile deneyim sürecimizi anlatacağım kefil olmuş gibi algılanmak istemem)
Bende Burhan hocaya takipliyim. Diyarbakır’a ilk geldiğimizden itibaren 3 senedir kendisine muayene oluyorum. Öncelikle ilgisi ve yaklaşımı sıcak kanlı bir doktor. Kendi yapısı gereği hızlı konuşur. Muayene sonrası değerlendirme ve yapılması gereken tedavi sürecinin detaylarını anlatır. Ayrıyetten sormamız gereken aklımıza takılanları bize sorar ve cevaplar. Bu konuda da çok beğeniyorum kendisini. Tedbirli ve gereksiz gördüğü tahlili yaptırmayan maddi yönden zorlamayan bir doktor olduğunu düşünüyorum.
İlk gittiğimizde çocuk istemiyle gittik. Tedbir amaçlı çocuk için eşimle ilk muayenelerimizi olduk. Hiç bir sorun çıkmadı. Doğal yolla hamile kaldım. Fakat 7 haftalık düşük yaptım. Sebepsiz şekilde 1,5 sene adet düzensizliği yaşadım, 1 defa aşılama denedik ama tutmadı. Sonra tekrar doğal yolla hamile kaldım. Ve şimdi 14 haftalık hamileyim. Çok şükür her şey yolunda. Tabiii ki de bu sürecin hepsi Burhan Hoca ile geçti. Güvendik ve kendisi ile devam ettik. Her şeyden önce nasip sabır ve dua.