Nur_Alp Çok şükür 30. Haftaya geldik ilk hamileliğim çok heyecanlıyım son 70 gün 😍 uykusuzluk ağrı sızı olsa da kavuşacağım gün aklıma geldikçe hepsini unutuyorum 😂 sizde durumlar ne hazırlıklar tamam mı neler yaptınız nasıl gidiyor 🤍
Ozlemgokce Nur_Alp bu gece 5 dakika bile uyuyamadığım için sinirlerim bozuldu salona geldim ağlıyorum sinirden :')
Nur_Alp Ozlemgokce ağlaya ağlaya bir hal oldu göz yaşları hep boşuna gidiyor takan kimse de olmayınca daha çok ağlayası geliyor insanın yapacak bir şey bulun gece kriz geçirmemek için lif yapmaya başladım 😂
Nur_Alp Ozlemgokce Allah yardımcın olsun inşallah ya zaman hızlı geçse de kucağımıza alsak bu günleri atlayıp gitsek ya 🙁🤍
Ozlemgokce Nur_Alp kız stresten kaşıntı sardı resmen deli olucam🥴 eşim de hasta burnu tıkalı bu saate kadar horladı bak ben salona geldim horlama kesildi gelde delirme
Nur_Alp Ozlemgokce ay evet ya valla halen yanımda horlayarak uyuyor çok sinir bozucu bazen sırf eşim rahat uyuyor diye de ağlıyorum 😂😂
Nur_Alp Ozlemgokce ama fazla stres yapma bebek günah çok etkileniyor benim karnımda sanki sinek ısırmış gibi kaşıyorum sürekli şişti sizin de mi öyle
Nur_Alp Sedefkitir12- maşallah gerçekten zaman çok hızlı geçiyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤍🤲🏻