Ervaninannesi61 sevgininpitircikleri bende ilk defa basladim bu hastaneye benimde ilk dogumum medicine da olmuştu sonra arastirmalarim sonucu cigdem hocaya basladim ama bende o sorulari hic bilmiyorum ekstra ucret isteniyormuş gece veya haftasonu dogum olunca ama cigdem hocada varmi bilmiyorum dogumada kendimi giriyor onada emin olmak istedim cogu ebeler yaptiriyor diyolar ama kafamda deli sorular :)
sevgininpitircikleri Ervaninannesi61 hangimiz öğrenirsek burda bilgilendirelim birbirimzi ben ilk doğumumu sezeryan yaptım ssvd istiyorum ama konuşmadık bunu hocayla hiç yani şöyle bir durum var basit bir hastane değil böylesine iyi bir hastaneye yüklü ödemeler yapıyoruz birde ekstra ücret mi ödeyeceğiz
Ervaninannesi61 sevgininpitircikleri benim ilk dogumum normal oldu suan da insallah bisey olmazsa normal dusunuyorum ama bizde tam konusmadik, sizin bir dahaki kontrolunuz ne zaman? Dediginiz gibi hangimiz sorularin cevabini alirsak birbirimizle paylaşalim :) evet haklisiniz ama boyle yerlerde de para cok donuyor maalesef herseyi beklerim normal dogum isteyince zamani belli olmuyo onu goze almalari lazim
sevgininpitircikleri Ervaninannesi61 aksi bir durum olmazsa,mayıs 20si gibi gideceğim nasipse. Yani nasıl işliyor sanırım zamanla göreceğiz artık.evet çok iyi olur birbirmize haber verelim 🫠
sevgininpitircikleri Ervaninannesi61 merhabaaa ben bugün gittm kontrole bir kaç sorularda yönelttm doktora doğum ne zamana denk geliyor diye kendisi takviminde çoktan işaretlemiş bile bakıp söyledi 20-27 temmuz arası sezeryan dedi. Bende normal olma ihtmalini sordum varda ben yapmam dedi direk. Sezeryan sonrasını mı yapmıyor yoksa normal doğum mu yaptırmıypr orasını anlayamadm risklerini vs anlattı bende diretmeyeceğimi nasıl sağlıklı olacaksa o şekilde olmasını söyledim. Siz gittiniz mi acaba ?
Ervaninannesi61 sevgininpitircikleri hadi insallah hayirlisiyla ☺️ benimde o hafta 23 mayis gibi sanirim baya tarihlerimiz yakin insallah bebislerimizide saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim🤲🏻
sevgininpitircikleri Ervaninannesi61 ah belkide doğumlarımız denk gelecek🤭🤭instagramdan takipleselim sevgikndemir
Ervaninannesi61 sevgininpitircikleri ayy benimde aklima geldi olur mu olur ☺️💞 takip ediyorum hemen 😍
Ervaninannesi61 sevgininpitircikleri merhaba, bende bugun gittim doktora 🥰 bende sordum hatta tatile gidecegini de soyledi ama dediginiz gibi takvimden bakti seninki agustos basina geliyo dedi normal dogum olarak konustuk ilki normal diye belki sizin ilki sezeryan diye oyle demis de olabilir hakkimizda hayirli olan ne ise o olur insallah 🥰
sevgininpitircikleri Ervaninannesi61 evet evet ssvd yapmıyor risk almamak adına hayırlısı artık hakkımızda inşaallah 🥲🥲
Nisa10 Medikal park Bahçelievler ayşet Jane Özcan ilk çocuğumu onla doğurdum kontroller vb. Harika bir doktor çok iyi bir iletişimi ve becerisi var ağrısız bir doğum geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim farklı bir ildeyim ama doğum için yine oraya gidicem