Deletedmom_85 cigdem7006 ay bizim doktor da 39 da alalım diyor yav😬 benim tedavi ile oldu belki onun içinde olabilir ama bilemiyorum beklemek istesem de bekleyemem su sartlar altında. İyi maşallah doktorunuz bekletiyor o kadar diğer bebisleriniz ne zaman dogmustu peki ?
cigdem7006 Deletedmom_85 kızım 40+6 da oldu oglum 40+1 de oldu bu kızımda usg ye göre bir hafta geriden geliyor doktorda bebişte bi sıkıntı olmadıgı müddetce bkleriz dedi ben beklmk istemiyorum ama işte 🫣🫣
Minikgebe Deletedmom_85 Deletedmom_85 ben isteğe bağlı sezeryan olacağım😅 normal doğumu kendim tercih etmedim😅
Petriks Benimde 30+2 geceleri uyumakta zorlanıyorum sabahta uyanamiyorum demek ki çoğu kişide aynı problem varmıs normal heralde ☺️
Deletedmom_85 cigdem7006 suni ile denemek istiyorum deseniz hayır mı der😬 gerçi suni mi istersiniz sezaryen mi bilmiyorum da
cigdem7006 Deletedmom_85 oğlum suni sancıyla oldu zaten ilk ikisi normal oldugu için sezeryanı hiç düşünmedim zaten ama işte suni sancı için görüştügümdede bebekte her hangi bi skıntı olmadıkca ve 42ye girmedikce başlatmıyorlarmış