Erva18 Kızlar 2 sene oldu kürtaj olalı 1 senedir istiyoruz olmuyor. Böyle olup ne yaparak hamile kaldınız söyler misiniz bu arada eşimde de bende de herhangi bi sıkıntı yok 2 kere tek defada hamile kalmıştım ama kurtajdan sonra olmuyor
Canan-_16 Erva18 ben kğrtaj sonrası 1 sene kalmadım doktora gittim kilo ver dedi 82 kiloydum verdim 12 kilo ve o ay hamile kaldım cnm spor yürüyüş sağlıklı beslenme
Nihal1907 Erva18 rahim filmi çektırdınmı canım yada duzenlı regl oluyormusun ama kürtaj rahmı yoran bı durum rahım henüz toparlanmamış olabılır bende erken doğumdan sonra kürtaj oldum berbat bı kürtajdı ama sonradan bı ilaçla hamile kaldım
Handesel Erva18 Sonrasan muayene oldun mu canım kürtaj önemli bir ameliyat yapam doktorda önemli yapışıklık filan olabiliyormuş Allah korusun. Ben çok korkmuştum birde regli de olmamıştım 50 gün ama sonra o ay hamile kalmıştım hemen.
Erva18 Nihal1907 yok rahim filmi çekmedi doktor alttan muayene etti sadece bi sıkıntı yok dedi düzenli adet oluyorum önceden hep 28 günde olurdum şimdi bazen 29 30 oluyor onun dışında adetlerim de düzenli nasıl bi ilaç kullandin
Erva18 Handesel oldum canım güya oturduğum sehirin en iyisi doktorum. Ben hemen adet oldum adetlerim de düzenli
Nihal1907 Erva18 benım kürtajdan sonra bir sene olmadı sonra ben ayrıldım aradan altı sene geçti ıkıncı evlılıgımı yaptım bır senelık evlıyken rahım fılmı cektırdım üstüne femara diye ılac verdi doktorum hamile kaldım suan beş aylık hamıleyım
Mucizemses Erva18 bende 2 kere kürtaj oldum kaç ay hamile kalamadım doktora kaç kere gittim hiç bi sıkıntı yok dedi düzenli adet oluyordum bide soğan suyu deneyim dedim 10 gün içtim çok şükür o ay hamile kaldım sizde deneyin zarar gelmez
Bktsyktrci Mucizemses Adetten sonra nasıl başladı süreç kuzum yumurtlama zamanina denk geldi mi soğan suyu
Mucizemses Bktsyktrci ben adet bittikten hemen sonra başladım 10 gün aç karnına içtim 15 gün yapacaktım ama dayanamadım 10 günde bıraktım yumurtlama zamanıma denk geldi ama adete yakın bi zamanda içmediğin sürece onun bi zararı yokmuş