Mervekarababa34 Kızlar diş etimde çekilme ve diş etlerimde kanama var aynı durumu yaşayanlar var mı neler yapıyorsunuz?
Merve1616 Mervekarababa34 Diş taslarimi temizlettim diş etleri birazda olsa normale döndü Tedaviye başlayacağım.
Mervekarababa34 Anne18 Benim diş eti çekilmemde vardı ikisi çok kötü oldu.. düşüğe ve erken doğuma sebep oluyormuş sizce doğru mu ?
Anne18 Mervekarababa34 ilk bebeğim dede dişlerim böyle oldu 31 haftalık doğurdum fakat ondan değil bence ben gebelik zehirlenmesi yaşadım
Mervekarababa34 KuzeyinAnnesi10 kaçıncı haftadasınız ? Bir tane de diş çürüğüm var yani ağzımızda ki şeyin bebeğe etkisi ne kadar olabilir ki
KuzeyinAnnesi10 Mervekarababa34 bebeğe zararı yok tedavi de yapılıyor canım doktorundan izin kağıdı alıp tedavi olabilirisn. 37+2 deyim. 33 lerde çok fena 20 lik ağrısı çektim diş eti çekilmesi başından beri var diş fırçalarken oluk oluk kan geliyor artık
Mervekarababa34 KuzeyinAnnesi10 mudahale yapılmaz ise mi zararı oluyor tedavi edilmez ise çok kafam karıştı korkuyorum açıkcası
KuzeyinAnnesi10 Mervekarababa34 iki türlü de zararı olmaz merak etme canım. Doktoruna danışarak tedavi olabilirisn. Olmak istemezsen de bi süre sonra kendiliğinden geçiyor süt ve yoğurt tüket bol bol.