Sekerrr RabiaDemirtrk ultrason resminizi atabilirmisiz benimde nub kız doktorda kıza benziyor dedi merak ettim benziyor mu
Bahar_01 RabiaDemirtrk tm. Doğru mu diye sordun bizde yorum yaptık kesin gibi bişey demedik yorum yapılmasını istemiyorsanız forum açmayın
RabiaDemirtrk Bahar_01 hanımefendi ben nub teorisi doğrumu yazıyorum siz kız bence yazıyorsunuz ben cinsiyet tahmini sormuyorum :) siz bence olayı anlamadan yazmayın 😉 yorum yapılmasını istemiyorum diye birşey yok istediğim yere istediğim şeyi yazarım bu sizi hiç ilgilendirmez 😘
Bahar_01 RabiaDemirtrk Allah’ım ya hanımefendi Nuba göre kız bence yazdım ben benim kızımda böyleydi nub aşağıdaydı ne diyorsunuz moraliniz bozulmasın bence kız dedim diye iyi günler
Tugcedora Bence değil ya nub teorisinden anlatan biri bana erkek dedi doktor kız gibi ama küçük 2 hafta sonra bakalım tekrar dedi haftaya gideceğim bakalım
Evremo Ne farkeder yani sana teoriye göre kız dediler erkek mi istiyorsun ne demek istediğini anlayamadım. %50 şans var atıyorlar tutuyor işte başka seçenek yok zaten ya kız ya erkek. Onlarca şık arasından doğruyu tutturmuyor netice de.
Yusufeymenimm RabiaDemirtrk 2 oğlumda koz olarak görünüyordu erkek oldu şimdi erkek olarak görünüyor kuzum olucam