Nursumeyye5 Biz de 2 kişiyiz xiaomi 3,5 litre kullanıyorum börek-pide-lahmacun ısıtıyorum tavuk yapıyorum mesela soğan halkası nugget 7-8 dakikada sıfır yağla yapıyor normal de tencerede bi çay bardağı yağ rahat gider ben memnunum
Nursumeyye5 Bebekbeklrkn Evet canım beyaz benimki ve şuan bile benim aldığım fiyatın çok altında her an fiyatlar yükselebilir halâ bu kadar uygunken düşünebilirsin
Bebekbeklrkn Nursumeyye5 Evet canım bende öyle düşünüyorum 🤩 Allah nasip ederse kararlaştırıp yarın alıcam
Ceren46 Karacadan aldım bende 2500 gibi bı fiyata cokda memnunum. Çok bı para vermeye gerek yokmuş pişirmesi kızartması közlenesi kısacası her şeyi mükemmel.
Kullanici61 Bendede var annemdede bende xiomi var annemde kumtel yani oyle cokda kullandigim bisey deil oyuzden gereklimiydi die sorguluyorum annem hic kullanmiyor bile
Umut_aras Philips var alalı iki yil oldu çokta gerekli değil ama ilerde çocuklar falan olunca belki lazım olursa orasını bilemem
K-Canseven Bebekbeklrkn canım ben en iyisini aldım . Ama gereksiz bir şeymiş. Şu an arada patates kızartıp ekmek pizza yapıyorum o kadar. Bir de sağlıksız olduğuna dair çalışmalar var. Şimdiki aklım olsa almazdım 😘
Kahverengi Bebekbeklrkn ben a101 homend aldım 1 yıl olcak herhalde memnum tavuk köfte balık güzel oluyor hem ocak batmıyor haznesini temizlemekte çok kolay mesela şuan kestena mevsimi hemen atıyorum 15 dakikada pişiyor börek mi istedi canım buzluktan çıkartıp atıyorum 20 dakikada hazır fırına göre hızlı evde yerin varsa bence alınabilir bir ürün 2 kişi için koca fırın çalışmamış oluyor tek kötü yanı patatesi güzel yapmıyor donmuş alıp denemedim ama donmuş güzel oluyor diyorlar
Bebekbeklrkn caglads onu da düşündüm ama fırınımın markası çok iyi yeni model çok para vermek istemiyorum beyaz olan modelde çok iyi değil yorumları bilmiyorum
caglads Bebekbeklrkn tefal de alabilirsin aslında airfryer 2 bin bazında olan modeli de var çünkü homend karacanın onvoyu hiç bilmiyorum bi sıkıntı olduğu zaman muhattap bulamazsın diye dedim