Semabkr Pnr22 benim yanma yok çok şükür. Sizinkiler in hepsi bir arada. Bazılarınki çok ağır geçermiş. Allah kolaylık versin 😬
Pnr22 Semabkr amin canım inşallah şükür ilk gebeliğim çok ama çok zor geçti ama şükür oğluşum beni kızım kadar yormuyo 😂
3olduk benim midem çok yanmaya başladı son iki haftadır. Bir de idrar yaptıktan sonra biraz beklememe, kurulanmama rağmen çamaşırımda birkaç damla oluyor kalktıktan biraz sonra. Benzer durumda olan var mı?
Ezgi01993 Melek2552 sana birsey söylüycem bunu yap dua edersin bi diş sarımsak al kabuğunu çıkar iğne ucuyla 40 tane delik aç iğne ucunu batır sarımsak kulağında dursun sabahtan akşama kadar ne agrı kalır ne sızı
Melek2552 Ezgi01993 sarımsak koymayı denedim araştırmıştım baya sarımsak ve tuzu birlikte koyun yazıyordu ama o kadar çok ağrı yaptı ki 5 dk dayanabildim sadece çıkardım hemen
Buse_42 3olduk tek olmadığıma sevindim bu haftalarda normal demekki sağlıkla gelsin bebisler o zaman 😊
Semabkr ozgekader ben jet gibiydim. Butun evimin işini bir saatte bitirirdim. Birde dikiş dikiyorum ben. Elbise kesip dikiyorum. Satışını yapıyorum. Kesim yaparken üstüne eğilip rahat hareket edemiyorum. Kızım engel oluyor artık. Erken yoruluyorum. 😬
edasontr Semabkr ayyy insallah cnm yaaa seninde herseyin gecer insallah gercekten kmse inanmıyor ikiz hamile oldguma ben ble gobegim cıkmasa hamileyim demem o derece
ozgekader Buse_42 benimde öyle oluyo tutamicak gibi oluyorum ama bi gidiyorum minicik bi idrar geri çıkıyorum önce enfeksiyonmu acaba dedim ama belirti hiç yok anneme sordum üşütmüş olabilirsin ama bebişten kaynaklı olabilir dedi kontrolde doktoruma sorucam artık
Buse_42 ozgekader kesinlikle aynısı bir damlacık birsey geliyor ben dün detaylı ultrasyona gittim orda söyledi doktor bebeğin ayaklari asagida vajinada baskı hissedersin dedi ben suanlik ona yoruyorum insallahda öyledir 😊
Ayseagim 23+5 günlük olduk ikinci gebeliğim çok zor geçiyor kramp kasik ağrısı vajinada mantar kaşıntı sağ sola dönme çok zor bu hamileliğim çok kötü artık cinsiyet değişikliği olabilir mi bilmiyorum
Mlsabra Semabkr benim de 3. Gebeliğim bütün hepsi aynı olmuyor nefes alamamak bebeğin gelişmesi büyümesi ve anne karnında aldığı konum ile ilgili ama geçmez artık son aya kadar aşağı inmeden rahat nefes yok😁
Ezgi01993 Melek2552 tuz felan koyma sadece sarımsak koy ıgne ile delip benim öyle geçti çok şükür bidaha agrı olmadı
Melek2552 Ezgi01993 sabah doktora gittim mantar varmış kulağımda antibiyotik ve damla yazdı kolay kolay geçmez dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı