teacher-mom21 Esranur11 gebe olduğumu bilmiyordum canım deli gibi sürekli kek pop kek çekiyordu şimdi tiksiniyorum 😂
anneveikibebekli Esranur11 İlk hamileliğim de sadece çemen aşerdim İkinci hamileliğim de erik ve kuru pasta
Yaprakdokumuseverr Esranur11 ilk hamileliğimde şırdan , şimdi 2.de kiraz aşerdim. İkisini de yedim şükür 😅
Kayrasmom_ 5 aylık hala aşermemiş olmam normalmi hiç aşermiycekmişim gibi hissediyorum aklıma bişey geliyo canım çekiyo sanıyorum ama sonra gidiyo canım istemiyo😂
teacher-mom21 Kayrasmom_ ben de 5 aylık ve cidden öyle oluyor hatta canım çekiyor sonra aman diyorum o şeyden tiksiniyorum sonra 😂
teacher-mom21 Aysegul58 aslında ben de hatta hamileler canım şunu şunu çekiyor diyor sürekli bana tuhaf geliyor ben bekarken daha canım bir şeyler çekerdi
Esranur11 Aysegul58 bi anda durduk yere canın bişey çekiyor ve asla yiyene kadar aklından çıkmıyor 😂😂
Kubradagdevren Yaprakdokumuseverr konudan biraz alakasız ama kaç gündür canım gazoz istiyor ve içiyorum da engel olamıyorum acaba bir sprun olur mu neticede gazlı içeçek