ilkgozagrim__ Tugbaasli bak bakalım canım Ama ayrıntılı için özel bir doktor seçemiyorsun bankodan kadın veriyor randevuyu
1prenses MasaLeyla06 aynen bende memnun kaldım doktorları felan iyiydi bu doğumda bakcam bide Rabbim iyilerle karşilaştırsın🤲
ilkgozagrim__ MasaLeyla06 bende 22+3 te gittim detaylıyaa bilkentte aşko 490 gramdı bebeğim şuan 23+2 olduk
1prenses MasaLeyla06 cinsiyetiniz belli mi bize bi erkek bi kız denildi 16.haftada detaylıyıbekliyoruz
MasaLeyla06 ilkgozagrim__ yaaa senle de pek yok aramızda ayrıntılı ilk defa girecem ben ilk hamilelikte girmemiştim normal ultrasyon dan mı bakıyorlar vajinal ultrasyon da var mı
MasaLeyla06 1prenses belli canım 14 haftamda özele gittim ben cinsiyet için kız dedi devlete gittim 16 haftada görürsem söylerim dedi mahsus sordum yani bilmiyormuşum gibi 18 haftamda söylediler onlarda kız dedi
ilkgozagrim__ MasaLeyla06 normal ultrasondan kuzuu bende ilk girdim çok şükür bişey çıkmadı çok sağlıklı
1prenses MasaLeyla06 bize de bi erkek dediler 13.haftada 18.haftada da 😚bacak arası kapalı kız dediler bizde beklemedeyiz ilk kızımda özelde 11.haftada kıza benziyor demişlerdi 13.hafta devlette ögrenmiştim ama bunda kararsızlar😀 özele de gitmedik 😀😀
MasaLeyla06 1prenses Allah gönlüne göre versin inşallah ne kalmış zaten ayrıntılıda kesin koyarlar noktayı