Elifkedi Sinem1051 demir ilaci, B12, magnezyum ilacı , enfeksiyon ilacı ne ararsan kullanıyorum ben 😊
Aysglsvm Sinem1051 demir ilacı, kalsiyum, magnezyum ve d vitamini düzenli hergün kullanıyorum . Decavit de kullanıyordum. Bebeğimin kilosu haftasına göre ilerde çıktığı için, normal doğum yapamam diye, onu bıraktırdı doktorum.
Sinem1051 Doktor bana balık yağı içeren bi mum vital mi ne adı onu yazdı ama almadım decavit bitmedi zaten özelmiş sigorta karşılamıyor her halükarda alcam
Gulsensandik Decavit ve kan hapı kullanıyorum doktor damla verdi ama migdem bulandigi için kullanmıyorum
hohomoromu Suslumom bende kan ilacı ve regenesis balık yağı kullanıyorm bebeğe kilo aldırdı mı balık yağı kac kılo bebegınz benım daha 23+4 yenı başladım balık yağına
Busra31 Decavit devit vitamin kullanıyorum artı kansızlık çıktığı için ayrıca maltofer küçük tüp kullanıyorum..
Suslumom hohomoromu haftasiyla uyumlu canmm 29 haftalikkken 1950 flnda su anda 33 haftalgm 2 hfta snra gdicem dktra o zamn ogrncem benm 2. Hamileligm ilkinde hic kullanmadmm 4 kiloydu oglum mecburi sezeryan oldum bunda dktr tavsiyesiyle kullanyrm
Suslumom Sinem1051 ben regensis maxx sadece parayla alyrm digerini sigorta karsliyo galiba esim aldgi icin bnde tam blmyrm ama regenesis kesin para veriyrzz 50 tl oda