Fatmabzdg Kızlar 34. Haftadayım aşırı halsizlik, iştahsızlık, baş dönmesi ağrısı bulantı hepsini aynı anda yaşıyorum hiç iyi değilim bu normal mi
Nur_50 Fatmabzdg bende 34 haftalık hamileyim bende bel sırt ağrısı eğilip doğrulamıyorum oturamıyorum doğru düzgün
Mia0121 Fatmabzdg 37 olcam nerdeyse bendede çok baş ağrısı bulantı oluyor başlardaki gibi yorgunlukta hiç geçmiyo zaten🙄
Feri123 Fatmabzdg benimde mide bulantı kusma devam ediyor ,birde aşağıya baskı oldugundan sanırım ağrı oluyo ,bacaklarıma kramp giriyo sanırım son trimester de normal bunlar
_Bihterziyagil Fatmabzdg uyuyamıyorum.🥺midem bogazım yanıyor, karnım kasılıyor 🥺🥺yemek yemeye korkuyorum bogazım midem yanacak diye ılık süt içiyorum geçmiyor, soguk süt içiyorum geçmiyor 😑😑 dogurmak istiyorum artık hayırlısıyla
Mia0121 Fatmabzdg yok canım gitmedim bulantı zaten tekrarlanabiliyomuş sonlara doğru baş ağrısıda migrenimden dolayı en baştada vardı zaten ondan gitmedim valla
Eyvz Bende 34 haftadayim bel ağrısı halsizlik bazen çok ofkeleniyorum gereksiz şekilde. Sayılı günler kaldı bunlarda geçecek