aysenurokutucu Kızlar 34 hafta oldu bugün belime çok fena ağrı girdi kalçalarıma vuran normal mi acaba sancı olabilir mi çünkü rahim kısalmasıda vardı doktor bir hafta sonra gel nst bakarız dedi bu ağrılar sancılar normal midir
eymenim02 aysenurokutucu artık eşim tepkilerimden korkuyor canım birsey mi oldu ne oldu diyor aniden kalcama belime agri giriyor :( dediklerini sonuna kadar yasiyorum sanki tutulmus bir açılsa rahat edecegim hele ki kalca agrisi fena sağ kalcamda bıçak saplı geziyorum sanki
iremdemirr @aysenurokutucu bende de aynı şikayet vardı bazen bacak arama vuruyodu 34 haftamda, şimdi 35 im geçti. Nst de sancı çıkmadı bebek baş aşağı dönmüş ben onla alakalı olduğunu düşünüyorum
Nur_50 aysenurokutucu öyle gerçekten korkuyor insan birşey olursa diye varlığına o kadar alıştıkki hareket etmeyince bile tedirgin oluyor insan.
Lokumcuk Valla normal diye düşünüp hafife almayın ben sertlesmelere yalancı kasilmadir dedim bugün düzenli 100 100 sancı cikti sorsanız sadece hafif bel agrisi ve sertleşme vardı. Yarın yine cekilcek duruma göre doğum
aysenurokutucu Lokumcuk kaç haftalık acaba şuanda sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağ Salim en kolay şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Eyvz Benim de 1 haftadır bel ağrım var. Pazartesi nst ye giricem .normalmiş gibi geliyor ama yine de erken doğumdan korkuyorum
Kodal-42 eymenim02 benimde kalcam da çok ağrı var bıçak saplanıyor gibi ve baya bı yuruyemiyorum yatiyorsam kalkamıyorum
Zepeliz Kodal-42 benmde sağ kalçaya vuruyor bu gece çok zorlandım lavaboya gıderken falan ilk defa bu kadar sağ bacak agrısı çektim kaç haftalık sizin 36+1 benim