ElifKarata bi kere a101 de buldum wins miydi neydi oyle bi maey siyah siseli yazisi kirmizi o da cok iyiydi kokusu kaliciydi ama bi yumos etkiyodu tabi bana gore yumosun muadili gibi bisey kaliciligi konusunda ☺️ mesela benim makinam hem kurutmali hem yikamali oldugu icin buram buram koku gelmiyo illaki ama kalicili yuksek oluyo bide bazilari ekstra su ekliyo makinada orogrami varsa orogrami kullan yoksa kendin ekleyebilirsin o da ise yaradigini duydum bide soyle bisi var son model camasir makinalarinda gercketen ne yikama ne yunusatici kokusu kalici degil hic neden bilmiykrum anlamadim mesela babamin evinde 17 18 senelik makina var (ben suan 22 yasindayim aligina kadar hatirkiyorum ana sinifina gidiyodum o zaman) benim makinam nerdeyse 20 bine yakin fiyati suan da o makina artik kulustur oldugu halde benim makinamdan cok daha iyi yikiyo. Ki babam yunusatici kullanmiyo kokuku bi toz deterjan var markette ondan aliyo onun kokusu buram buram geliyo mesela eski makinalar bence hem daha iyi yikaniyo hemde kokusu buram buram gekiyo yeni makinalarda maalesef bu yok neden anlamis degilim