Ankara-58 Kızlar sizinde karnınız gün içinde sertleşir çocuk sanki toplanıp kasiliyo gibi oluyo mu haftam 36+4
nurikbal_06 Ankara-58 34+4 teyiz. Bu ara baya sık yaşamaya başladım hareketleri de önceki gibi değil azaldı
Bus123_ Ankara-58 sizinle aynıyım bende de oluyor doktora sordum bebek artık kanala yöneliyor olur böyle dedi sizde korkmayın dinlenince geçer inşallah
Nursumeyye5 Ankara-58 Evet geceleri özellikle çok oluyor 35+1 im ve canımı çok acıtıyor böyle yapınca
Ankara-58 Bus123_ inşallah öyledir cnm kanla doğru gidiyordur günümüzde hemen hemen yaklasti aerik bide ben 2 hafta önde gidiyor diyo normal olmayacak diye korku sariyo
Zepeliz Ankara-58 36+1 ı’m benimde bu aralar sıklaştı bu durum toplanma sonrası aşırı ince sızı oluyo bide rahimde yerimden hoplatıyor
Seher_bekar07 dolunay__ evet top gibi toplanirdi oğlum öyle bir kasilirdi ki korkumdan gece yatamazdim
1burcU1 Ankara-58 ben bu durumu yaşadım 31 haftalıkken doktor bana yatış verdi ilaca başladım nidicart kullanıyorum bol bol dinlen dedi erken doğum belirtisiymiş bu ama şimdi geçti sizin de gününüz yaklaşmış Nts de bu durumda sancı çıkıyordur bende çıkmıştı
Ankara-58 1burcU1 belkide cnm gün yaklasiyo ya ama bende sancı agri felan yok kasilmalar oluyo geciyo
1burcU1 Ankara-58 benimde öyleydi işte meğer o bebeğin gelme isteğiymiş hiç ağrım yoktu sadece topaklanıyordu ve karnım sertleşiyordu Allah yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Tinii_minii_mom Bebek toplnıyor ya belli bir bölgede ya poposu ya kafası oluyor ve orası o kadar zorluyorki sonra bi hareket ediyor anlıyorum yumuşacık kalıyor 32. Haftaya girdik bıgün 10 gündür hissetmeye başladım sert hareketleri artık