Mineartcc Merhaba, joie marka bebek arabaları alanlar memnunlar mi? Bebek arabasinda en çok onemsedigim çift yönlü olması, o sanırım bir Mirus da var. O modeli kullanan var mı? Veya o fiyat bazında olan çift yönlü bebek arabasi öneriniz?
Iremaydmrr Mineartcc ben aldım üç tekerli fiyatı 7 binden 5 bin tl ye indirim olarak aldım çevremdekiler çok kullanışlı dediler tavsiye üzerine aldım zaten aldığım gibi zam gelmiş 10 bin tl şuan
01180322 Mineartcc bnde aldım daha kullanmadim , fiyatı ve görünüşü uygun olan oydu, 3 lu setini aldım insala güzel çıkar
Gamzedogru25 cokbilmismom bende aynı modeli aldım daha kulanmak nasip olmadı ama çok güzel benim ikinci çocuk olucak Allah nasip ederse kızımda canyon kullandık kızım 1 buçuk yaşından sonra kullanamadı ama bu öyle değil ve çok araştırarak aldım pusetini de ayrı aldım ben çok memnun kalıcağımı düşünüyorum ben o yüzene tavsiye ederim
cokbilmismom Gamzedogru25 ay inşallah memnun kalırız benim hiç aklımda yoktu bu model e bebekte seçenek olarak satici gösterdi ve benim çok içime sindi kullanışı çok güzel rahat
Gamzedogru25 cokbilmismom benim ikinci çocuk olunca çok araştırdım etrafımda kullanan da vardı sordum en iyisi bu model di benim için de önemli olan kullanışı sürüşü ve çift yönlü olmasıydı memnun kalıcam inşallah sizde kalırsınız inşallah