asell13 Kızlar oğlum 6 yaşında parmağı dolama oldu hafta sonu girdi araya eczaneler kapalı krem vs alamadım evde neler yapabilirim
Glsm8787 cok gecmis olsun instgrmda biri parmagi o sekilde olmustu arabanin kapaginda kalmisti kadin dedi sogani közledim üzerine biraktim agrisinida aldi şişliği de geçti sizde bir deneyin
asell13 Glsm8787 yaptım canım onu biliyordum közledim 2-3 saat anca bıraktı iltihabını çekti ama hala şişliği duruyor ya
asell13 Memolininannesi onu biliyorum kuzum közledim ılıkken sardım iltihabını çekti ama tamamen geçmedi
nilmom55 Ben kucukkten banada olmustu annem sogani ocakta isitip parmağıma sarmisti sicagiyla bekletmisti sonra zaten icinden irin gibi bise akmisti kucuk igne ucuyla delmisti
nilmom55 asell13 benim o dolama cikan parmagimda hala digerlerine gore sislik var maalesef cok olmasa da
asell13 Googlede çay ağacı yağı ve zeytin yağını karıştırıp parmağın üstünde 15 dk bekletin yazmıştı onuda yaptım inşallah geçer şişliği iner ya gördükçe üzülüyorum içim gidiyor
asell13 nilmom55 şakaa geçmedi hala yani . Tırnağının kenardındaki etleri koparıyodu 1. Sınıf okuma stresi bilinçsiz sürekli yapıyodu en sonu dolama oldu böyle
Memolininannesi asell13 benimki geçmişti antibiyotikli krem alın sürün düzenli ve koparmamaya çalışsın