Melissada Ya kızlar ikinci hamileliğim bu ilki erkek Buda kız Allah nasip ederse 26 haftadayım aşırı hareketlerini hissediyorum karnımda kasıklarımda ağrı yapıyor ve yürümekte zorlanıyorum artık kasık ağrısından. Sizde de böyle bir durum var mı ?
Annebebek012 Melissada 25 haftalık hamileyim ilk hamileligimde son haftalarda hissediyordum bu kızımda erken başladı bende post actım fakat cevap veren olmadı karnım da sertleşiyor acıyor resmen fazla oturursam vajinaya da baskısı çok fazla bilemedim bende haftaya doktora gideceğim soracagım kesinlikle
ruveyda123 Melissada 26+3 bende aynıyım bebeğin hareketleri sert ve her hareket ettiğinde ayakları vajinaya yakın olduğu için tuvalete gitme hissi oluyor ama farklı pozisyonda rahat ediyorum
Mzzz Bunun cinsiyetle alakası yok benimde kızdı ama öyle ağrılarım olmadı sadece son haftalarda aşşağıya baskı yapıyordu çıkacak gibi🙏
Bsraacelik Benimde 29 haftalık kız ağrı olmuyorda kasıklarımda oynuyor hep baskı yapıyor sık tuvalete çıkıyorum doktorum korkma ayakları kasık bölgesinde ondan baskı yapıyor dedi
ruveyda123 Annebebek012 karın sertleşmesi için magnezyum başlamanız gerekiyor eğer kullanmıyorsanız biran önce doktorunuza danışın çünkü karın serleşmesi rahim kasılması oluyor
Annebebek012 ruveyda123 ilk defa duyuyorum haftaya gittiğimde kesin söyleyeceğim sanki çocuk bir yerde toplanıyor karnım acıyor ama karnımın içinde kasılma gibi bir his tam anlatabildim mi bilmiyorum ama oturup kalktıgımda oluyor genellikle yatınca düzeliyor
ruveyda123 Annebebek012 son 3 ay başlaması normal sayılıyor ama magnezyum takviyesi kesin almanız lazım