Emellll67 Kizlar 17 haftaliğim hamile başindan beri kilo da almadim kilo da vermedim karnim da büyümedi sizin kaçinci haftada karniniz çikti kafama acayip takiyorum
Krispiim16 Emellll67 hiç kafana takma canım iç karnın geniştir benim 14+6 yum 6 aylıkmışım gibi göbeğim var 😌 saklıyorum kimse görmesin diye
SevgiTkn Emellll67 Aslında tam bu haftadan sonra çıkmaya başlar o da çok minicik kıyafetlerin arasından pek gözle anlaşılamayan şekilde. Çünkü daha çok minik ☺️
Nesrinkrdnz1 Emellll67 ben ikiz hamilelik geçiriyorum 19. Hafta itibariyle kilo aldım ve aşırı belirginleşti
Irmakdkm Deletedmom308 bende 20. Haftadayım 6 kilo aldım ufak bi göbüş çıktı 😂 kaç gram bebiş boyu kaç ?
Senaymn Evet 17 den sonra belirginleşmeye başlıyor ve kilo alınıyor anlamıyorsun bile nasl oldu die sasrrsn
Yenianne25 Bende öyle hiç hamile gibi değilim bu ne böyle diyordum şimdi 37 haftalığız ve bu karın benim karnım mı nasıl bu kadar kocaman oldu diye hayretler içinde kalıyorum 😂 hamileliğim 6 Aydan sonra belirginleşmeye başlamıştı.
Gmzcngi Emellll67 bende 5 aya girdiğimde daha sadece 1 kilo almıştım göbeğim falan yoktu hiç sonra birden büyüdü paşa☺️ Şimdi almıyorum diye üzülme sonra birden büyüyor ne oldugunu bile anlamıyosun🙈 Son 3 ayda 8 kilo aldım
Deletedmom308 Irmakdkm tam iki hafta önce 220 gram denildi ama yaklaşık 1 hafta geriden geliyodu ultrason ölçümlerinde.
Emellll67 Her gün kendime bakiyorum kizlar çikmis mi diye korkuyorum acaba bebeğim buyumuyomu diye kalp atişlarini dün içimde hep bi korku giriyo
Sinem1051 Kızlar 1 Aydır aynı kılodayım 30 haftalık oldum bebeğimin kilosu haftasına gör e uyumlu ama ben kilo almıyrö ama göbeğim var 5. Aydan sonra çıkmıştı
Destina21 Emellll67 18. Hafta bitti hiç kilo almadım karnimda büyümedi.. 20. Haftadan sonra büyümeye başlar bizimki .. hiç kafana takma hatta şanslısın demişti doktor ilk 4 ay kilo almadığım için .. bebek sağlıklıysa tmm dır 👍🤗
Gzddlk Alsak dert,almasak dert bende 17+2 5 kilo aldım ne yesem yarıyor bana hamilelikte normalde yıllardır aynı kilodayım.İlk hamileliğimde de 52 ile hamile kalmıştım 19 kilo aldım :) verdim hepsini 1 yıl içinde. şimdi yine çok alacak gibiyim napalım salıverdim bende amaann
Merve201119 Emellll67 22 de çıkmaya başladı benim ondan öncesi hep kendi kıayfetleriöi giydim canım 31 haftalığım hala da öyle hamile kıyafeti fazla giymiyorum
nura23 Emellll67 😂😂ben 17ci haftamda 7 kilo verdim doktor yeni hamileyim zann ediyordu kimse bilemedi hamile oldugumu şimdi eski kiloma dönüyorum yavaş yavaş ama karin biraz daha belirgin olmaya başladı ama yine kimse anlamıyor 25 haftayı geçtim