Glsng_ Hanımlar dünden beri oturup kalkınca vajinamın ordan iç bacak arasına elektrik çarpmış gibi Bi ağrı giriyor ve iki büklüm oluyorum ağrı hemen gecmiyo da 39. Hafta dayım bu nedendir? Cuma kontrolüm var o kadar dayanabilecek miyim hiç emin değilim..
Miracleee Glsng_ 28. Haftaya girdim bende de oluyor bu. Yürürken fena acıyor. Yatakta dönerken de çok aciyor. Aynı konuyu açmıştım bugün.
Zepeliz Glsng_ 36 dayım brnde de bu sıralar aynı durum çok kötü bi sızı bu pazartesi gidince soracaktım bende siz erken öğrenirsenız yazın lütfen 😫🙏🙏💓
busraaduman Glsng_ merhaba doğum yaptınız sanırım , süreciniz nasıl ilerledi bilgi verebilir misiniz? Ben de 39+5 haftalığım beklemedeyim de ..
lilasmom_ 34teyim bende de 28.haftadan beri oluyo aniden gelip gidiyor, sanırım o bölge genişliyor doktor normal demişti. Ama sizin haftanız ilerde bi danışın doktorun numarası varsa
Glsng_ Zepeliz hala acildeyim idrar ve kan tahlili sonuclarını bekliyoruz. Nst de baya sancım var gözüküyo ama çatı muayenesinde açılma olmadığı için yatış veremediler tedbir amaclı 3 bucuga kadar bekletiyo