Suu34 Enfeksiyon olustu idrar da doktorum ilac önermiyorm sirkeyle yıka dedi pek mantıklı gelmedi yakar die uygulayan varmı ???
3438FG Suu34 Benim doktorum ilaçta yazdı aynı şeyi söyledi ama benim doktorum 1L suya 1 yemek kaşığı sirke dök, afedersiniz öyle taharet yap demişti
Tanem066 Suu34 ben hamilelikten önce çok kötü enfeksiyon geçirdim hatta artık kaşıntı ve kanama vardı.kremlerde fayda etmedi.elma sirkesiyle ılık suyu karıştırıp taharet alıyordum.o kadar rahatlatıyor ki kesinlikle yakma falan olmuyor
1prensannesii__ Suu34 bende de idrar yolu enfeksiyonu var 10 günlük antibiyotik yazdı doktorum kullanıyorum bi zararı olsaydı yazmazdı diye düşünüyorum çünkü enfeksiyon antibiyotikden daha zararlı
Suu34 Tanem066 bende dün başladım elma sirkesinee inşallah faydası olur progesteronda fitil olarak kullanıyorm oda akıntı yapıyo
Tanem066 Suu34 evet hemde çok yapıyor ilk başlarda bende kullanıyordum.sanirim bu enfeksiyon akinti vs gebelik sonuna kadar sürecek Allah yardımcımız olsun
Suu34 Tanem066 neden oluyo bu cokta dikkat ediyorm 🙁🙁 allaah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin ilk oluncada insan tedirgin oluyo
Tanem066 Suu34 ben 21 haftalik hamileyim.ne kadar dikkat edersem edeyim baştan beri idrar enfeksiyonu ve akıntı hiç geçmedi.antibiyotikte kullandım.
1prensannesii__ Suu34 evet enfeksiyon erken doğum riskine yol açıyormuş plesantayı inceltiyormuş falan burda yorumlarda okudum bebeğini enfeksiyondan kaybeden insanları falan
Suu34 s_koc tekrar gidicem kan testlerime bakıcak idrarda bakıldıgnda karacigerimde yaglanma cıktı omega ve folik asitide bıraktırdı iyice pskolejim bozuldu