SSenaaa Serendipity16 benimde daha ilk olucak insalalh 20 haftalık olduk 🫠 benimki çocuktan kaynaklı değil işte evlenmeden önce çok zayıftım ve çok seçiciydim vitamin eksikliği vs vsrdi haliyle kaslarimda zayiflayinca olmuş doktor ameliyat dediğinde gebelik yoktu henüz geçen sene söylemişti doğum olmadığı için önermedi
Serendipity16 SSenaaa bende 18+4’üm 💜bende zayıfım ama onla alakası var mıymış doktor öyle bir şey demedi bana sadece kasların zayıf güçlendirmen lazım dedi bende yemek seçen biriyim vitaminsizim 😂 valla Allah yardımcımız olsun çok zor durum
SSenaaa Zaten bu rahatsızlık ya gebelerde ya doğum yapanlarda yada ileri yaşlarda ortaya çıkıyormuş ama ben erken yakalandım 😒resmen insanın hayat kalitesini düşürüyor
Serendipity16 SSenaaa işte bende de aynısı oldu hani doğum yapsam yaşım ileri olsa anlıcam ama bu yaşta ne kaçırması cidden 🤦🏻♀️ Günlük hayatımı çok etkliyor hep tetikte oluyorum
SSenaaa Serendipity16 evet canim bnde bilmiyordum ama bana öyle dedi normal zayıflık ayrı kas zayıflığı ayrı zaten