Myrtle Busraalyaa gece yatmadan 1 tane iciyorum. 7 hafta basladim 19 olacagim hala iciyorum. Birakinca bulanti basliyor
EbrarrC26 Busraalyaa Çok bulantınız yoksa sabahları bir tane yeterli ama bulantılarınız çok oluyorsa 2 tane oda doktora danışılarak alınmalı
Hayallergercekolsun06 Busraalyaa bende yapmadı. Düzenli kullandım gece yatmadan 2 tane aldım 7.ayımda bıraktım. Çok nadir midem kötü olunca alıyorum onun dışında pek kullanmıyorum. Bence bulantı için kurtarıcı
Busraalyaa Hayallergercekolsun06 kullanırken bulantınız ve kusmanız oluyormuydu yinede ben 8 haftalığım ve bulantımı kesmedi malesef o yüzden sordum
Hayallergercekolsun06 Busraalyaa doktora danışarak miktarı artırabilirsiniz.ilk üç ay nefes alamadım kusmaktan günde 4-5 tane aldığım oluyordu, bende işe yaramıştı. Sizin daha fena sanırım bulantılar 😏
Demet_parlak49 Busraalyaa sabah aç karnına içilmez canım tok karnına içilir akşam da yatmadan iki tanr içebilirsin
cokbilmismom Busraalyaa gece yatmadan iki tane içiyorum, bana bu yetiyor 11. Haftadan beri kullanıyorum suan 18e girdim bırakamıyorum bırakmayı denedik iki sefer ama bulantı ve kusma anında başlıyor. Bagimlillik yapıyor dedikleri doğru yani.
aybukelii1 34 haftaligim taaaa basında basladim prilama ve birakamiyorum çok kotu oluyor yatmadan 1 içiyorum ilk zamanlar 3le başladım sonda 2ye düşürdüm.ee artık doğuma az kaldı 1e düşürdüm o 1 bile bana okadar iyi geliyorkiii