sevgigorgell Dün konrtolumuz vardı 37+6 dık bugün 38 olduk. Suyumun sınırda olduğunu söyledi. Acaba böyle başına gelen var mı? Doğum her an olabilir mi?
Gozdecaner sevgigorgell evet olabilir zaten artık kontrolünüz sıklaşmıştır aksi bir durum olursa normal veya sezeryan siz herseye hazırlıklı bekleyin
Ayse4242 sevgigorgell benim ilk kızım da sinirdaydi 3 güne bir kontrole gitmiştim kızımda gelmek istemedi 41 e kadar böyle devam ettik en sonunda gelmeyince suni sancı ile dogumum gerceklesti 😊
turkan403 sevgigorgell ewed canm doktorunla iletişimde ol hep ben 36haftada sinirdaydi korktm ciğer geliştirici iğne filan yapıldı 37haftaya giri girmez sezeryana aldı dikkat et
sevgigorgell Ayse4242 banada hareketlerine dikkat et dedi oynamazsa 3 4 saat hemen acile gel dedi eğer hareket devam ederse cuma kontrole gel dedi.
sevgigorgell turkan403 benim 32 haftada çok sancım vardı durdurdu 3 gün hastanede kaldım ciğer geliştirici vurmuştu o zamn dünde suyun sınırda dikkat et dedi hareket hissetmezsen gel dedi hissedersen cuma kontrol dedi bilemedim iyice endişe içinde kaldım
turkan403 sevgigorgell riske atma derim canm benm kızım çok oynamzdi pazartesi alirz pazartesine kadar ufak tefek zor zor tekmeler atardı
sevgigorgell turkan403 cumaya çağırdı kontrole bilemedim bende üçüncü doğumum olacak ama hiç başıma gelmedi. Hareket var ama öyle ahimli şahımli değil
turkan403 sevgigorgell maşallah Allah bağışlasın sağlıkla kucağıniza alın 🤲 dikkat edin yinede çocuklarınz kaç yaşında zor mu 3gebelik ya
sevgigorgell turkan403 amin inşallah canım 🤲 ilk kızım 7 yaşında ikinci kızım 4 yaşında 😊 zor oluyor şimdiden ağrılar ikiside okula gidiyor yemekti sanciydi derken doğumdan sonra baya yorucu günler geliyor 😊 sağlıklı olsunlarda gerisi bı sekil olacak inşallah 🤲
turkan403 sevgigorgell aynen öyle Allah bağışlasın bnmde iki kızım var bnde 3de şüpeliym eşim istyo ama da regl gormdm bu ayn2snde leknmem oldu kahverengi olucam sandm olmdm daha regl 20gun olucak da herkes üstüne görme olmşsn bekle diyo ama regl olmqdan gebe kalmak zor gbime geliyo