Zeyasln esmerrmm çam sakuraya gidiyorum orda 39 dolduruyor larmış bayrama denk geliyor belki bebeğim beklerse 38 alırlar
Cana_ Ecem_umaymom kız delirme biz 25+6yız mart sonu doğumumuz zaten @esmerrmm büyük ihtimal senin haziran başı falan ilk haftası
esmerrmm 06-06060a 39 da almazlar heralde ya kurban bayrami haftasina denk geliyormus 38 alirlar sansima bnce
Gulkar 39 a kadar bekletiyorlar mi ya bende devlete gidiyorum ramazan bayramı 10 gün öncesi 38 bitimi inşallah alır
QueenMother esmerrmm 14 mi yoksa 24 mü ramazan bayramı demişsiniz benim de 24 de bayramdan önce alırlar belki diyorum bende ama sizle aynı olabilirmiyiz
Esenesen esmerrmm kurban demek istediniz herhalde 29 haftalık hamileyim zorunlu sezeryanda ramazan bayramı öncesi martta alınacak nasipse sizin kurban bayramı olur 14 haftaliksaniz
esmerrmm QueenMother 14+3 haftaligim ben cnm normal dogum olsaydi haziran 20si oluyor hesabima gore son adt 14eylul
QueenMother Gulkar evet sezaryen inş 04.04.2024 e gün verirler o zaman tam 38 haftalık oluyorum tarih uyumuda güzel😅