Ugurlumm Açlık:86 Saat 184 2.saat 112 değerler normal değil mi ? Doktor çok isteyerek bakmadı direk diyetisyene gönderdi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Gozdecaner Ugurlumm 140 tan yüksek değer istemiyorlar o yüzden yönlendirmiştir dahada yükselmesin haftan arttıkça diye
Gayekaragoz Pamuk doktorumun dediği ve şeker ölçümünde şeker çıkan birisi olarak tecrübe edindiğim için bu yorumu yapıyorum
Pamuk Gayekaragoz Ben de 2 gebeligim de de sekerle savaşan Perinatoloji,endokrin,dahiliye ile yolunu yürüten biri olarak yazıyorum.
Halilesma Pamuk mrb canm bu konuda tecrubene guvendigim için sana sormak istedm bugün şeker yuklemesi yaptirdm su fazlaligindan ötürü daha 2. Saatim çıkmamış açlık 78 1. Saat 167 çıkmış iyi mi acaba birde öğleden sonra saat 3.5 da verdm açlık kan şekerini herhangi bir farkı varmı sabah daha mı sağlıklı yaptirmak
Ugurlumm göre açlık 105, 1. saat tokluk 190, 2. saat tokluk 165 ve 3. saat tokluk 145 mg/dl olmalıdır. İnternette de bu şekilde yazıyor .
Figenaymaz Benimde sınırda çıkmıştı 100 lukte 181 çıktı ilk saat diyete yönlendirdi. 1 buçuk 2 aya yakın diyet yaptım şekerim düzene girdi evde hergun 4 kez ölçtüm şuan herşeyden az az yiyorum.
Pamuk Halilesma 75likte sınırın 180 olduğu söyleniyor fakat.Birazcik seker var gibi yediklerinize hafif dikkat ederseniz sorun olmaz.Aclik güzel bakalım 2. Saat ne gelecek.
Halilesma Pamuk ay inşallah sknti çıkmaz çok çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın 🥹🙏🏻 zaten karbonhidrat tüketimim yok denecek kadar az sadece bisküvi filan yiyorum
Pamuk Halilesma Bu gebelik şekeri sinir bozucu.Karbonhidrata falan bakmıyor.Olmadi eve cihaz alırsın öğünler de ölçü yaparsın kafan rahat olur.