Erikli Kızlar adetime 5 gün kaldı pcosum yumurtlamam yok gibi kaç gündür koyu çizgi çıkıyor silinmiyor bir türlü bu durumu yaşayan var mı aranızda [https://mutluresim.com/images/2023/12/23/n9DiRE.jpg]
Sedoliko Erikli gebe olma ihtimalin var mı acaba ? Gebellik testi de dene istersen , adetine 5 gün kalmış ve sürekli koyu iki çizgi genelde gebelikte ovülasyon böyle oluyor
Zuzuu1 Erikli bir aydır aynı şekilde. Yumurtlama haftasının başında başladım ayın 4ünde hala bu şekilde çıkıyor benim testlerimde 🙄 yeni mi aldınız testleri
e_blue_sky_a Erikli yumurta olgunlaşmış. Çatlamamış. Belki de müdahale ile çatlatılmalı doktorunuza danışın
zey-nep11 Yumurtan olgun ama çatlamamış daha sürekli yap silikleşince hemen ılşkı yaşa catlarken sprmle karşışaması daha iyi
zey-nep11 Pcos varsa eger yumurta catlamıyor demek hala olgun demek havuç yıyın gunde bır tane masaj yapın kasıklara ve çift çizgi silikleştiğinde ilşki yaşayın adete uc gun kala catlayıp ilşki yaşadıktan snra hamıle kalan cok kişi var takıp etmeye devam
Erikli e_blue_sky_a ilk kez deniyoruz 1 yıllık evliyim şu ana kadar hamilelik düşünmemiştik 1-2 hafta içerisinde doktora gideceğim
ayssgl_ Bence beta hcg verin eğer gebelik yoksada dr a danışın çatlatma tedavisine başlayabilirler ama bende aynı durumu yaşadım testte direk gebelik çıkmıştı umarım gebeliktir 🙏🏼☺️