Yasemincee26 Kılzar hastalıktan ölüyorum. Sesim şuan yok , boğazım indirmiş kulagımdan iltihab geliyor gribim o kadar kötüyüm ki sabah beri de kusuyorum. Hastaneye gitsem serum takarlar mı bebeğe bişey olur diye korkuyorum yardım edin
Deletedmom_112 Yasemincee26 serumdan bişey olmaz ben taktırdım hamile olduğunu belirt içerisine sadece parol koyarlar beni ertesi gün kendime getirmişti
DefneYaprak Yasemincee26 ben de salgına yakalanmışım perşembe sabah serum takıldı c vitamini ve parol verildi sadece zararı yok bebeğe
Derinnmom Yasemincee26 haftada en az 1 kez acilde parol serum yaptırıyorum 31 haftalık hamileyim en az 20 tane takmışımdır hatta daha fazla 😂 çok iyi geliyor eve gelip uyuyorum
DefneYaprak Yasemincee26 benim de ödüm patladı ama kan sonuçlarıma göre kendime gelmem için mecburdu serum hatta antibiyotik da başladılar ☹️ doğuma 40 gün kala istemezdim böyle şeyler ama bebeğe daha kötü bir zarar gelmesindense enfeksiyon virüs ne varsa temizlenmesi daha yararlı
Minikkimyager Yasemincee26 ben bu hafta taktırdım boğaz enfeksiyonundan gittim .boğaz spreyi ve burun spreyi bide parol.yazdi
Aytii3456 Yasemincee26 korkma canım bende serum taktım midemden dolayı birşey olmuyor zaten doktorun kontrolunde veriliyor o serum
Eminegksln Yasemincee26 bıseye yaramıyor ya bnde sürekli grıp halsızlk mıde bulantısı yasadm ama parol takıp yolluyolar bsey olmuyo ama merk etme
Nili4321 Yasemincee26 bende boğazım ağarırken serum yapmışlardı ama ne olduğunu bilmiyorum tabi ki gebelere uygun bişey resmen hayata dönmüştüm
baab1 Yasemincee26 Pazar gecesi ateş halsizlik dayanılmazdı acilde serum takıldı bıgun ayaga kalktım ertesı gun yine kötüleştim. Takıplı hastaneme gittim gece kadın dogum doktoru ozel karısım serum yapıcam ayaga kalkacaksn dedi gerçekten de oyle oldu. Aynı anda 3serum+1 igne ile iyiyim şükürki🫡 bazen mecbur kalıyorız korkmayın
Hnd_01 Yasemincee26 parol serum takarlar o da enfeksiyonunu tedavi etmez.antibiyotik tedavisi başlamanız lazım.kadin doğum doktorunuza bu durumu söylemelisiniz.cok geçmiş olsun 🙏🏼
Asiyam__010 Yasemincee26 ben kızım hamileyken çok fazla midem bulanıyordu yediğimi kusuyordum su içsem suyu bile kusuyordum gitim doktora serum taktılar bana canim git bence