Nergiz7 Kızlar, o gereksiz alma sakın dediğiniz şeyler var mı ? İlk hamileliğim, tecrübesizim danışmak istiyorum 🤰🏻
Esra1965 Nergiz7 yerimizi alalım şöyle bakalım neler gelicek. İlk kez anne olmanın heyecanını ve tecrübesizliğini seninle paylaşıyorum 🤣
umena Nergiz7 elimde hamurun alt açma organizerini sallayıp (oğlum oynuyor) ne gereksiz hiç kullanmadım derken gördüm postu fjfjfj
ecembugra53 Nergiz7 ayaklı tulumlar sakın almayın cok küçük kıyafetler almayın cok erken büyüyorlar🙂 alt acma bezi kullsn at alın o cok iyi oluyor
_Tazeanne ecembugra53 0-3 ayaklı tulum kaç tane alınmalı en fazla çünkü az önce sipariş verdim de 🤣🤣🤣
Yorgunanneee21 Zeynepli12345 Aaa bende tam tersi elim ayağım olmuştu baya kullandım hatta stok yaptım 15 tane falan vardı ağız silme mendili hariç
ecembugra53 _Tazeanne 3 tane al gerisi büyük olsun 3/6 6/9 aylık en mantıklısı cunku bebeğin ayaklarını kıpırdatma seyini kısıyor zararlı yani doktorumuz bize de tavsiye etmemişti 🙂
K-Canseven Esra_yldz tek kullanımlık olanlara sürekli para veriyorsun ama. Ben aldım hamurunkini yıka yıka kullan 😀
Esra_yldz Nergiz7 Benimde ilk hamileliğim araştırıp bilgi sahibi olup ondan sonra alışverişe başlamak istiyorum 😍💐
sevgigorgell Küçük kiyafetler çok almayın canım 3 ay olarak alabilirsin buyuyolar canım benim 3 doğum olacak genel olarak büyük aliyorum 😊 birde bez stoğu yapmayın bebeğe pişik yapıp iyi gelmiyebilir onun için bir paket denemenizi tavsiye ederim 😊 ben mesela ilk kızımda emzirme örtüsü filan almıştım ama hiç kullanamadim 😊 ikinci kızımda almadım 38 haftadayim üçüncü kızım içinde almadım açıkçası 😊
Zeynep777 Ebruli_08 vala ben ayaklı olanlar küçülunce kestim öyle kulllandim hicde ziyan olmadı üstüne normal çorabını geçirdin mi tamam ne olcak sanki ☺️