Babyy001 Metehanin_annesi yaaa maşallah ben regl olacak gibi hissediyorum kendimi ağlıcam sinirden 🥹🥹
Metehanin_annesi Babyy001 yerlesme agrilari olabilir gebeligin en baslarinda bu agrilar normal bi kan ver icin rahatlasin en azindan 😊
Babyy001 Ebru3457 adetim düzenli hatta 1 2 gün önce olur 1 hafta yatak döşek yatardım ama şuan sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi 😅
Ebru3457 Babyy001 kan verdiniz mi kan verseydiniz keşke bende o şekilde öğrenmiştim hamileliğimi 3 gün adet olacakmışım gibi ağrım oldu ama olmadım herkes kendi vücudunu tanır sonuçta benim normalde ya adet olur ağrım başlardı yada başlar hemen olurdum
Meneksem Babyy001 bende adet olacak gibiydim hatta her yerim ağrıdı karnım belim bacaklarım fakat olmadım belki sizin de öyledir acilden kan verseydiniz keşke
Babyy001 Ebru3457 ağrım yok kasıklarıma hafif ağrı girip çıkıyor midem çok bulanıyor regl belirtisymiş galiba
Babyy001 Meneksem almadı doktor serum verdi mide bulantısı baş dönmesi bel ağrısı var dedim gecikmem var dedim kan alsam mı almasam mı dedi serum verdi 🥲
Meneksem Babyy001 yaptırmak istiyorum ona göre ilaç vs alırım deseydiniz yine gidersin biraz bekle bakalım cnm
Babyy001 asell13 acile gittim bugün doktor şikayetlerim için serum verdi kan alsam da olur almasamda dedi neyse serum veriyorum dedi
Babyy001 Meneksem dedim ilacım var gebelikte kullanılmıyormuş sanırım dedim bel ağrısı için vermişlerdi dedim fıtık var mı baktılar mı dedi yok bakmadılar dedim şikayetlerimi söyledim kan almak istemedi canım dedi serum taktır iyi gelir ağrılarına dedi
Babyy001 Hilalhamzaa acile gittim bugün serum verdi kan almak istememiş canı sabah sağlık ocağına gideceğim artık onlarda stajyerler damarımı bulamıyorlar 2 kolumdan da 3 kere damar açtılar en son gittiğimde kollumu kaldıramadım kaç gün 🥹
Tubtubi Benim hamilelik belirtilerim adet belirtilerimle birebir aynıydı. Yani karamsarlığa kapılmaa beklee
Babyy001 Tubtubi kasık ağrısı gelip gidiyor midem aşırı bulanıyor mide bulantısı regl belirtisi de dediler 2.5 sene bitti bekliyoruz her ay kaç kere testti kandı verdim 5 gün önceden başlardım ama hiç gecikmem olmazdı 😅
Meneksem Babyy001 ne olur ne olmaz adetin geçmiş bayağı sen yine de ya test yap ya kan ver canım ilaç falan da alma
Hilalhamzaa Babyy001 ne demek canı istememis neyse birkere daha dayan inşallah güzel haberlerini alırız
Kubrakrdag Babyy001 canım bekle biraz daha acele etme bide şu adetten 6 gün önce testi varya ondan yapsana net çıkar onda
1234eg Benim de 5 . Gün gecikmede aynı böyle silik çıktı kan verdim 23 çıkmıştı şimdi 4 aylık hamileyim sen şikayet söylemeseydin gecikmem var kan testi istiyorum deseydin özele git istersen serumu taktırmasaydın
Babyy001 1234eg serum taktırmadım çıktık söyledim doktora gecikmemde var gebelik şüphem var diye bu yazdıklarımı söyledi istesekte olur istemesekte dedi 🤦🏼♀️ özele 5 hafta olsun öyle gideyim diye bekledim