minibebisim Emzirmeden önce başlanması gerekiyomuş kızlar kreme, siz ne zaman başladınız kaçıncı haftada başlayayım 🫠
Edanur0206 minibebisim dogumdan sonra basladim lansinoh tavsiye ederim cok cok iyi erken baslamanin cokta bir avantaji yok aslinda cunku yatistirici seyler.
minibebisim Beyzanrrr doktora sordunuz mu hiç ben unuttum ya :( 35 olduk bugün, başlmak lazım sanırım
Eflinlina minibebisim ben bu hafta başladım lansion diye bir krem aşiri iyi yumuşatiyor ve göğüs ücünü emmeye hazırlıyor 🙏
minibebisim Edanur0206 göğüs ucu yumuşasın diye kullanılıyomuş sanırım emerken tahriş olmasın diye 🤭 lansinoh aldım ben de ama ne zaman sürcem bilemedim 🤣
Edanur0206 minibebisim gogus ucunu cok erken uyarmamak gerekiyor diye biliyorum. Dogumu tetikliyormus. Ilk emzirmeden sonra kullandim bende. Ister istemez yara oluyor. Ne kadar onlem alirsan al. Sonucta vakumlaniyor. Akısına bırak derim. Yeterki emsin karni doysun sarilik olmasin diye ugrasiyorsun cunku. 🤣🤣🤣
Maisina 38 oldum ama başlamadım ben kreme, gümüş kapak kullanıyorum şu an krem doğumdan sonra etkili olur bence
minibebisim Kedimamasi evet işte o konuya takıldım ben de, boşuna uyarmış olcam :( ne zaman süreceğinizle ilgili bilgi verdi mi