Busragul52 Kızlar merhaba, 17.haftamızdayız ve doktor cinsiyetimize kız dedi. Özel hastaneye gidiyoruz.🥰 cinsiyet yanılması olabilir mi sizce bu haftadan sonra? Yaşayan varmı böyle kız diyip sonrasında dönenler?
ecembugra53 Busragul52 kuzum haftası gayet iyi . doktor iyiyse alanında doğrudur değişimez diyemem net konustuysa kesim sorun yok bacak arasıno gördünüz mü 🙂
Busragul52 ecembugra53 Evet kesin konuştu aslında ama ultosondan çokda birşey belli olmuyor😊 3 hafta önceki kontrolümüzde bacak arası görüntüsü vardı ve orda bişey görünüyordu demekki kordon muş
ecembugra53 Busragul52 evet kızmış canım gözünüz aydın olsun 🙂😍 Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin kuzum 😍🤲🏻 benimki de bi gösterse oda göstermiyor ya inatcı cıktı deli olduk
Busragul52 Dodomom 3 haftaki ultosonda böyle bişey görünmüştü ama Bugünde doktor kesin kız dedi, kafam çok karışık
Serifekrtkn Busragul52 bizim değişti mesela 15 haftalikken öğrenmek için acele ettim bi özele gttim kız dedi doktor kesin daha sonra kendi doktoruma gttimde 19 haftalikken kontrole devlete erkek dedi şaşırdım inanamadim ve sonra 21 haftalikken organ taramada erkek olduğu kesinleşti sağ salim dogsunlarda
La_Liberte Busragul52 doktora bağlı ama haftası gayet iyi yanılma olacağını düşünmüyorum. Ben de dün öğrendim 18 haftalık doktor klitoris görüntüsü dedi hatta o demeden ben kız dedim. Güldü evet kız dedi ☺️
edasontr Busragul52 valla ikizlere hamileyim ikiside erkek dedi 😂 bnde şok ama detaylıyı bekliyorm orada netleşir heralde
Myrs2 Kafan neden karışıyor ki doktor bi erkek bi kiz dememiş kiz demiş haftası da gayet iyi yanılma çok nadir olur bu haftalarda