kubrakta Sariozkya ben şuan atasamda dr kadir beye gittim ilk kontrol genel anlamda memnun kaldım deneyebilirsin
TgbHmz Sariozkya Atasam da aysın akçay kendi doktorum yıllardır gıderim cevremde de çoğu insan gider çok iyidir ama yakın zamanda klinik acacak Liv hospitalda seher sarı ve gamze keleş bunlarda iyidir😊
Seher_bekar07 Özele gitmek isterseniz Dr mustafa seven derim özel kliniği var kendisinin hataydan tanıyordum kendisini şuan samsun atakumda klinik acti gidiyorum memnunum
TgbHmz Mervepera Evet ben seher hocaya da gittim 2 3 kere ama aysın hoca da çok iyi hem de daha tecrübeli olduğu için oldugu için ona gittim 😊
Mervepera Tusba evet iyi dr da çok konusup bilgi vermiyor ya 😞 o yüzden önder hocaya geçmistim ben adamın agzından kerpetenle laf almıstık resmen ilk gebeliğimdi hiç bir açıklama vs yapmamıstı
Tusba Mervepera biz daha 1 kez gittik onda da iyi geldi bana ama önder bey için de bilgilendirme konusunda daha iyi olduğunu duymuştum 😊
Mervepera Tusba evet sormadan kendisi herşeyi söylüyor ultrason a bakarken bu burası diye gösteriyor hala 2 hamileliğim olmasına rağmen ilk gibi davranıyor sağolsun🤭
Mervecik08 Mervepera önder hocayla mı gerçekleştirdiniz doğumu memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz
Destan-11 Sariozkya ben Medical park naziye Gürkan’a gidiyorum. Şuana kadar iyi gidiyoruz ilk hamileliğim bilmiyorum bakalım.