Evremo Eskişehir Yunus Emre Devlet hastanesinde hangi kadın doğum uzmanını önerirsiniz kızlar? Doğum yapan varsa tecrübelerini yazar mı ?
Halimenur26 Evremo bende merak ediyorum yazıyorum kimse yazmadı yunus Emre bende 2 kez kontrol gittim funda yıldız suanşık memnunum siz hangi doktora gözüküyorsunuz ilk doğum mu ne kadrlıksız 😇
Mervenr00 Evremo Halimenur26 Ofys Kızlar ben ilk gebeliğim de yunus emre de doğum yapmıştım bundan 3 sene önceydi. O zaman koronanin olduğu zamandı herkese özel tek kişilik oda vardı lavabolar fazlasıyla temizdi hemşireler hepsi güler yüzlüydu kızım doğar doğmaz kucaklayıp sevdiler resim çekilmek istediler konuşkanlardi:) ben memnun kalmıştım açıkçası. Şuan 2. Gebeliğim Gülbin Erola gidiyorum kibar ilgili güler yüzlü bi doktor☺️
Evremo Halimenur26 Bende Funda hanıma gittim kendisi nazik kibardı hoşuma gitti. Benim ikinci doğumum olacak inşallah ama ilk bebeğimi 7 aylık ölü doğum yaptım şehir hastanesinde. O kötü bir tecrübeydi benim için.
Halimenur26 Evremo basınız sağ olsun çok zor rabbim evlat acısı göstermesin suan bende 27 haftalığım inş sağlıklıca sizde bizde alırız 🙏🏻💛şehir hastanesine giden çoğu memnun eğil maalesef yunus Emre iyi diyoalar inşallah bizede iyi insanlar denk gelir
BetulMom Kvk Annee026 Mervenr00 Evremo Kızlar selam benim size sorum hamileliğin en başından beri Acıbadem’e gidiyorum.kan sulandırıcı kullanıyorum ve erken doğum riskim var. Doğum paketlerini sordum bu hafta en düşüğü 38 bin . Doktorum doçent nst ve muayene 1700 oldu . 35.haftadayım . Bende çalışıyorum eşimde ikimizde mühendisiz .size sorum benim yerimde olsanız Acıbadem’de mi yapardınız doğumu yoksa şehir hastanesi vs mi ?
Ofys Herkesin de söylediği gibi Funda hanım kesinlikle çok iyi bir doktor. Bende onun hastasıyım. Şehir hastanesi için de Melike Savaş gayet ilgili ve iyi bir doktor.
Halimenur26 Ofys inş doğum yapmadım daha marta inş memnun kalırız iyi ebeler karşılaşırız sağlıklıca inşallah 🙏🏻
Kvk Mervenr00 merhaba ben şu an 20 haftalığım bebeğim yarım cm kadar aşağıya inmiş şehir hastanesine gidiyorum doktor değiştirmeyi düşünüyorum en azından bana düzgün anlatsın derdimizi dinleyen bir doktor önerisinde bulunabilir misiniz? Yunus emre ye geçmeyi düşünüyorum fakat randevu bulmaktalar zorlanıyorum bebeğim için de endişeliyim kısacası bana doktor önerir misiniz?
Mervenr00 Kvk İlkay oral, döndü Demirel,Gülbin Erol bu üçü muhteşemler gerçekten ve aşırı ilgililer. Sürekli MHRSye girin bakın mutlaka birisi iptal etmiş oluyor özellikle gece yada sabah 10 gibi bakın bu üçünden birine gidin gerçekten pişman olmazsınız
Kvk Mervenr00 çok teşekkür ederim peki yunus Emre de doğum yaptığımızda odalar kaç kişilik oluyor 2 den fazla oluyor mu? yunus Emre de doğum yapmış birini bulamadım danışamadım çevrenizde var mı?
Mervenr00 Kvk ben yunus emrede doğum yaptım ama o zaman korona vardı herkese özel tek kişilik odalar vardı ama şuan nasıl hiçbir bilgim yok :)
Kvk Mervenr00 çok teşekkür ederim ☺️ yardımın için canım 🙏 yazdığın doktorlara da randevu kovalayacağım.
Annee026 Kvk 33+4 haftalık benimde İlkay Oral a gidiyorum çok memnunum doktorumdan gebe okuluna gitmiştim yunus Emre de odaları gezdirdiler tek kişilik odalar gayet güzeldi 😊
Kvk Annee026 çok sevindim.. bana yunus Emre daha yakın cidden içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ☺️ ❤️ randevu kovalayacağım sonuçlarımı göstermem gerekiyor bebeğim için biraz endişeliyim çok sağolun kızlar ❤️
Annee026 Kvk rica ederim ne demek İlkay hocanın bu ay sonuna kadar polikliniği yok 1 hafta eğitimde 1 hafta yıllık izinde ona bulamayabilirsiniz anca şubat başına randevusu denk gelir belki diğer doktorlara bulursunuz inşallah sabah 10 da bakın mutlaka bir de talep oluşturursanız msj geliyor randevu denk gelirse 🥰
Annee026 Kvk eğer gitme imkanınız olursa gebe okuluna da gidin mutlaka çok faydalı oluyor hem odaları falan da görmüş olursunuz 😊
Kvk Annee026 benim bebeğim 20 haftalık ve yarım cm rahme yaklaşmış doktoruma söyledim çok ağrım olduğunu ama pek dikkate almadı magnezyum yazdı dün öğrendim bende sadece endişeliyim ilk gebeliğim erken doğum riskin olur böyle giderse dedi perinatoloji uzmanı, randevu da bulamıyorum ne yapacağımı şaşırdım olmadı diğer yazdığınız doktorlara randevu bakarım daha sonra İlkay hocaya randevu kovalarım ama benim bi doktorla Kesin görüşmem gerekiyor 😞
Annee026 Kvk çok geçmiş olsun inşallah sağlıklıca geçirirsiniz bu süreci zamanında kucağınıza alırsınız bebişinizi ❤️ randevular çok çabuk bitiyor sabah bakın mutlaka inşallah denk gelir en azından bi kere gitmiş olsanız sonraki gidişlerde randevu sıkıntı olmayabilir ben randevu bulamadığımda gidiyorum çünkü yardımcı oluyor takipli hastası olduğum için İlkay hoca diğer doktorlar hakkında bi bilgim yok maalesef