Sdn88 Tgbatem Etsiz çiğ köftenin içine lezzetini artırmak amaçlı et bulyon ve çin tuzu denilen katkı maddeleri konulmaktadır. Bu maddeler ise ağız kokusundan pankreas kanserine kadar çeşitli hastalıklara yol açabiliyor. Gebelikte ise etsiz çiğ köfte dahil her türlü katkı maddesi bulunan besinden uzak durmalıdır.
Tgbatem Sdn88 orası öyle dışarıdaki ürünler zaten iyi değil ama canı isteyen kişi de yiyebilir bence sonuç olarak hergün yenen bir şey değil
Ssraa Sakınılan göze çöp batar arkadaşlar bu kadar kasmaya bence gerek yok evvelden neyin ne olduğunu annelerimiz bilmiyorlardı ne bulsa yiyorlardı o biraz olacağından bence gönlüm ne çeliyorsa ben yiyorum ve bebeğim her daim Allaha emanet rahat olun biraz 🙏🏻🙏🏻☺️☺️
uduygudmrhn Ssraa evvel zaman içinde annene sor bakalım bulyon varmıymış bu kadar paketli ürün varmıymış? Sakınmak değil bu artık yeni dünya katkılarla doldu bunlardan can taşırken uzak durmak lazım çünkü o canın daha el değmemiş bedenine zehir sokmak suçtur bence.
ant2602 Pelinizm kuzenim hamile olduğunu bilemeden nar suyu içmişti kanaması olmuş. O yüzden aklıma takıldı. Evde nar var yiyemiyorum 🙃
Baharbhar ant2602 nar kan yapar gümde 1 tane yiyin deniyor genelde ama herhalde kuzenin ona bağladı. Gene de insan için rahat etmez sen doktoruna sor rahatlarsın :)
Kbrhcn Nerm7n bakış açısıyla ne alakası var . Sigara biz yetişkinlere bile çok zararlı iken yeni organları oluşan anneden beslenen bir bebek için nasıl zararlı olmasın . Bakıl açısı diyip sigara içmek sadece sizin vicdanınızı rahatlatmak bence bırakın
Nerm7n Kbrhcn Sigarayı bırakalı çok oldu zaten geçen Mayıs ayında... burda demek istediğim her doktorun bakış açısı yaklaşımı farklıdır. Kimi katı kurallı kimisi esnektir.
ayaniz EcemErgen aa hemserimmm🤭❤️ Tokatın neresinden esin bizimkiler erbaalı.. Kastamonu abanalıyız birde🙏🏻
EmraheydaBier Sdn88 hazır çorba ve bulyon evimde bulunmaz tüketmiyoruz öyle sağlıksız şeyler ama geri kalanını yiyorum bukadar kasmaya gerek yok oo canım ne isterse yedim eskiden böyle bişeymi varmış eski zaman kadını yasakmı bilirmiş ne bulurlarsa yiyolarmış öyle düşün yani kasma fazla
ant2602 ELaGenay bilmiyorum ki kuzenimde sıkıntı olmuştu korktum o yüzden uzak durdum. Doktora danışacağım bugün. Doğru olanı öğreneceğim
DanLa Mylifeee çoğu insan o testin yapıldığından bile bi haber canım bizden istenmedi diyenlerde yapıldığını bilmiyodur sonuçta gebeliğin başında tüp tüp kan alıyolar bi sıkıntı çıkarsa sonuçlarda doktor öyle söylüyor bilmiyolardır nelere bakıldığını 😁