Melissa_61 Kızlar bugün çatı muayenesi oldum 3 cm açıklık var ama sancım yok, pazartesi gel açıklık arttıysa yatış vercem dedi doktor sizce artar mı
Mmeelliikkee Melissa_61 bol yürüyüş merdiven in çık , yer eski usül silme gibi hareket et varsa pilates topunda dairesel hareketler yap çok rahat açılır inşallah
kusay1811 Melissa_61 benim 3 cm di o gün nişanım geldi 3 gün sonra 4 5 cm oldu yatış verildi 4 5 saatte doğurdum hayırlısıyla doğurursunuz inşallah
Afzv Artabilir benimde doğum sancım baya çıktı nst de ama açıklığım bi parmak kadarmış açılmam olmuyor sanırım
Melissa_61 kusay1811 yatış verilince ne yapıyorsun hastanede, benim sancım yok mesela açıklık var sadece doktor pazartesi artarsa yatış dedi
kusay1811 Melissa_61 kontrole giderken çok çok hafif belim kasıklarımda bir şeyler hissediyordum doktorum alttan muayene etti 4.5 5 cm olmuş yatış yapalım dedi sancım olmadığı için suni mi verilecek diye sordum yok dedi ki doğumhaneye çıkana kadar yavaş yavaş sancım başladı hafif adet ağrısı gibi başladı sanırım doktorum biraz uyardı alttan doğumhanede ilk nst çekildi sonra yürüyüş ve açılmaya yardımcı hareketler yaptım