Gul_anne34 Ulasss 4 buçuk yıldır korunuyordum geçen ay bıraktım adetten sonra hamile kalmışım bu kadar erken beklemiyordum rabbimin işi işte hamdolsun kişiye göre değişiyor ama bu süreç
Ahsennesli Ulasss korunmayı bıraktığım ay hemen ilk gebelik bu arada bende bu kadar hızlı beklemiyordum tabi 😄
Memuranne2 Ulasss ilk kızım da Dr gittim muayene oldum genel vajinal sorun var mı diye Dr folik asit verdi 1 ayda hamile kaldım. 2. Kızım da sürpriz oldu doğuma 13 gün var folik asit tavsiye ederim daha sağlıklı tutunma için
sevalciftci Ulasss bir yıl iki ay sonra evlendim korunmadim hiç sonra birraz ovulasyon denedim olmadı akışına bıraktım hamile olduğumu öğrendim 13+2 hız çok şükür 💞rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Ebru3457 6 7 ay sonra hamile kaldım folik asit kullandım 2 ay felan bıraktım 1 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Bengi17 Ulasss 8-9 ay korunduk, korunmayı bıraktık 1.5 yıl sonra hamile kaldım. Şimdi 18. Haftalık 🥹 İlk karar verdiğimde kullandım 3 ay olmayınca bırakmıştım. Evliliğimizin 3 üncü yılında doğacak inşallah 🤲🏻
Bengi17 Ulasss Geçen sene aralıkta giymiştik bütün testler yapıldı eşim sperm testi verdi ben rahim filmi çektirdim bir sorun yoktu
Rbytkn Ulasss hatırladığım kadarıyla 3 hayizlik sonrası hamile kaldım ilk, ikinci ise suprizzz 😁 tek seferde bile oluyor hemen.. Arkadaşım da mesela ilki hemen oldu ikinciye karar aldıktan 8 ay sonra oldu… Kişiden kişiye çok değişiyor 🤗
Rbytkn Ulasss haklısınız Bana 1 yıl dolmadan müdahale etmiyoruz demişti doktor, yani demekki bir yıl kadar bekleyebilmek normalmiş, yani eğer bir süredir bekliyorsanız moral amaçlı söylemiş olayım ☺️
amayinedeiyiilerledim Ulasss 2 sene korunduk (geri çekilme) 7 ay sonra hamile kaldım. Öncesinde folik asit kullandım
Senaatt Korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım tam düzenli olamasa da o 3 ay folik asit kullandım