Gizem1206 Bebeği. Bi kaç saattir hareket etmiyor ediyorsada çok çok az emin değilim hareket ettiğinden korkmaya başladım 36 haftalık olduk karnım çok hafif ve rahat gibi kasılma
Aslieymen23 Gizem1206 sizi korkutmak istemem ama lütfen beklemeyin gidin belki uyuyordur ama içiniz rahat olsun
Denizs16 Gizem1206 doktorum 5-6 saatten fazla hareket hissetmemek normal değil demişti siz yine doktorunuza sorun bi gidin isterseniz
Papatyakokulukiz Gizem1206 tatlı birseyler falan yiyin sırt üstü yatın eğer hala hareket etmezse doktora gidin
Beyzab95 Denizs16 benim 5-6 saat hareket etmeyip doktora gittiğim çok oldu bebekten bebeğe değişiyor galiba bu ya
Sevil0404 Gizem1206 Geçen hafta benimde nstde hareketleri az çıktığı için takibe aldılar serum vs verildi hareketlendi bu haftalardan sonra bebek doğum pozisyonuna geldiği için normal dediler ve gönderdiler gittiniz mi hastaneye bir problem yoktur inşallah
Gizem1206 Sevil0404 alanı daralmaya başlamış ve ben yorulunca oda yorulmuş baya baya uyuyordu nst ye bağlanınca uyandı çok şükür iyimiş 😊
MelteM2cck Gizem1206 uyuyo olabilir benim doktorum günde 10 hareket etse yeter dedi. Geri kalan zamanlarda uyur dedi