Smyy60 İkizler en çok ne zaman doğar elbise yıkamasi ve anne ve bebek için çantayı ne zaman hazirlmak lazım
yagmurrrra Smyy60 valla ben 25de hepsini tamamlamayı düşünüyorum sonradan ne olucak belli değil ikiz riskli belki son zamanlarda hiç kalkmamam gerekicek o yüzden erken hazır etmek iyidir ne olur ne olmaz
gamzecgr Smyy60 32 ye kadar risk yoktu o hafta riskim başladı 34+2 de doğum yaptım ikizler çoğunlukla 34te geliyor 31 de herşeyi hazır etmiştik
Smyy60 yagmurrrra bende şuan 23+3 üm 24 haftaya girecem ben siparişlerimi verdim bı yıkayıp utuleyip çanta hazirlamam var
gamzecgr Smyy60 ah hem de nasıl sağlıkla bı an önce kavuşalım diye dua ediyorum kucağıma alamadım daha birer kere öptüm sadece o kadar
Kahramankentli 31.haftamdayım herşey hazır bi yerleştirmesi kaldı çantaya onu da yavaş yavaş yapıyorum bakalım
Smyy60 Kahramankentli benim de malzemelerim gelsin yikiyip ütülüyup hazirlicam hep 24 haftaya girecem bı kaç güne agrilarim oluyor karnım sirtimin korkuyor insan her işimi yapıp uzanmak yatmak istiyorum doğuma kadar
Smyy60 gamzecgr yaa Allah’ım inşallah tez zamanda kavuşursunuz inşallah kimseye evladiyla ayırmasın sınamasın inşallah
Kahramankentli Smyy60 kesinlikle sadece bi oda süpürdüm bugün bacak aralarım kalçam çok ağrıyor kalkamıyorum yerimden iyi ki öncesinde halletmişim