eylmz Göğüs ucu kremi, gümüş kapak gibi şeyler almadım doğumdan sonra ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum doğru mu yapıyorum 😄
Merveeecc eylmz bende aynı siz gibiyim sadece 1 ay kala tahin üzerinde ki yağ ile haftada 4 gün masaj yapmayı düşünüyorum göğüs ucu yarasına vs çok iyi geliyormuş çevremde kiler bunu önerdi
Zeynepli12345 eylmz Kremi al en azından doğum 1 hafta kala sürmeye başla ben ilk doğumumda öyle yapmıştım yara olmamıştı
Tatar59 eylmz Al al. Yara olduktan sonra bir saat bile zorlama kendini boşuna.Herkeste olmuyo tabi ama olursa dayanması çok zor bir acı. Önlemini al rahat et.
gamzecgr eylmz gümüş kapak dogumdan 3 gün sonra alıp kullanmaya başladım hiç yara vs olmadı ondan önce lansinoh krem sürüyordum ara gümüş kapak daha iyi kreme hiç gerek duymadım ondan sonra
yenidenanne34 eylmz valla hastanede o ilk bir iki emzirmeden sonra acısı basliyo zaten benim oyle olmustu birde sık emziriyorsun tahris oluyo kiyafete degdikce daha cok acıyo bence hastane çantasına koyulmasi lazim ilk emzirmeden hemen sonra takilmali ki yara olmasini onlesin
Tatar59 Gümüş şart değil ben mycey aldım ilk dogumda kullanmıştım ise yaramisti o iyileştirdi. Yine onu aldım. Krem olarak da incia aldım bide ucuz bı lanolin var yorumları çok iyiydi deniyim diye onu da aldim