semakayaa Kızlar selam 27 haftalık olduk sidettli bel ağrım oluyor 2 gündür Geceleri yatamıyorum hic kasıklarimda sancılar oluyor 😬 sizde bu durumda olanlar varmı? Acile gittim nst ağrısız çıktı magnezyuma devam dediler bisey yapamayız dediler
Yessiimm semakayaa şuan 34 haftalığım bende 28-29dan sonra bende de sağ kalça ağrısı birde sırt ağrısı başladı şimdi daha yoğun yatamıyorum bildiğin oturarak yatıyorum 🥴 Maalesef magnezyum sadece başka bişey yapmıyorlar dr normal demişti ..
Cansu3333 semakayaa bende cok cektm sırt bel ağrısından hiç bisey yapamıyolar geceleri acıdan kalkıp ağlıyordum yatamıyodum arada hafifliyo arada yoğunlasıyor yapıcam bşsey yok malesef🤷♀️
Merveeecc semakayaa aynı durum bende var doktorum kalsiyum eksikliğinden kaynaklı olduğunu söyledi ilaç yazdı inşallah etki eder size de geçmiş olsun
Gizemd-01 semakayaa benim de çok belim ağrıyor ama yatarken gece uyuyamayacak kadar değil. Gün içerisinde zorlanıyorum yürürken kasıklarım da ağrıyor ve sol kalçam ağrımaya başladı.
semakayaa Cansu3333 bende suan öyleyim eşim soyluyo cok agliyomusun geceleri onun bile farkında değilim 😬
Yessiimm semakayaa doktor önermedi ama ben normal doğum istediğim için her gün çıkamasam da 1 saat 45 dakka yürüyorum
semakayaa Yessiimm Banada normal kontrollerimde kilom ve tansiyonumdan dolayı önermişti her gün 1 saat yürüyorum
Yessiimm semakayaa anladım tansiyon baya sıkıntı hamilelikte bende öyle bi durum yok çok şükür kaç kiloyla hamile kaldınız
Yessiimm semakayaa aynıyız bende 72 ile hamile kaldım şuan 80 kilodaym tabi yemek yiyince 82yi flaan görüyorum bu ara aşırı yiyorum sık sık 😀
semakayaa Yessiimm yaaa 🤭 peki doktorunuz kilonuza bisey diyormu benimki cok kilolusun diyo her kontrolumde diyetisyene bile yonlendirdi
Yessiimm semakayaa hayır hiç demedi şimdiye kadar bence normal ama boyum uzun 1.70 falanım kilomu göstermiyorm karnım bile yok evde belli oluyo hamile olduğum 😂 Tabi yine dikkat etmeye çalışıyorum son haftalar çok hızlı kilo alınıyo 🤭
Civciv07 semakayaa bizde aynıyız 😂 74 le kaldım 82 kiloyum 28+5😀 dikkatli gitmem gerektiğini söyledi doktorum. Diyetisyen falan demedi.