Ftm55 Kızlar 30+3 haftalık olduk çok halsizim sanırım üşüttüm boğazım fena ağrıyor gözlerim sulanıyor bitki çayları yasak diye içmiyorum çay kahve sevmiyorum içemiyorum boğazımı yumuşatmak için içebileceğim bişeyler önerir misiniz
ecembugra53 Ftm55 ballı limonlu ıhlamur içebilirsin boğazabirenir ben içerek rahatlamıstım canım tavsiye ederim
Nursumeyye5 Ftm55 Limonun bi zararı olacağını düşünmediğim için bikaç defa sıcak suya limon sıkıp içmiştim siz yine de doktorunuza sorup içebilirsiniz
Knergiz Ftm55 ılık suya biraz limon suyu bal sirke ekleyip için akşam sabah yapın. İnşAllah iyi gelecektir
Ftm55 Melike_4949 Adenala ecembugra53 teşekkür ederim kızlar Doktoruma ulaşamadımda ıhlamur bir zararı olmaz demi erken doğum gibi bitki çaylarından gözümü çok korkuttukları için sorma gereği duydum kusura bakmayın 🫤
Asus1 Ftm55 bana doktorum olmaz demişti nane limon ve ıhlamurun ama tabi he rgün içmemek lazım yine de
ecembugra53 Ftm55 ıhlamur içiyorum canım günde 2 fincanı gecmesin demişti bana hiç bir zararı yok kuzum 🙂 için rahat içebilirsin
OguzMoms Ftm55 Ben 2 haftadır çok hastayım ıhlamur nane limon zencefil çayı falan içiyorum günde bitane doktorum sorun olmaz demisti
SemaR Bende grip oldum 15+3 haftalık hamileyim bitki çaylarından hariç hazır kayısı çayıkabızlığa iyi gelirmi arkadaşlar