Ayya Selam kizlar. Hepimiz ayni haftalarmiyiz? Ben 27+4 haftaligim. Yataktayim cok zorlaniyorum artikk.
Sfyhtpglu Meervemsi bende 32 de tamamladım çoğu şeyimi ama yine de sen kendini daha iyi bilirsin kuzum
Hnd3535 Sfyhtpglu merhaba sizin dikişleri ne zaman alacaktı doktor? Ve progestanı ne zaman kesmşti. Bugun kontrolüm vardı dikişleri 38 gbi alayım doğmak isterse gelsin istemezse hafta içine sezeryana alayım dedi.. Bugün 36+2 yim bende şükür
Midwife10 Pamuk yok canım benim 1 hafta geride çıkıyor son 2 kontroldür doktor bunun uzamaması önemli değil kilo alıyor ama yavaş alıyor plasentada yaşlanmam var
Midwife10 Pamuk yinede beslemesi önemli inşallah alır kilo canım . İşte benim o yüzden 36 da alabiliriz bebeği dedi doktorum . Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecekler
Midwife10 Ebruli_08 iyi kuzum bozma moralini bende adalat kullanıyorum hep günde 3 kez . Ona rağmen günde 4-5 oluyor yani haftalarda ilerliyor
seymakrky Ebruli_08 çok geçmiş olsun canım benimde ağrım var ama tek bi yerde göbek deliğimin üstü böyle devam ederse ben de gidicem acile Allah şifa versin sanada inşallah zamanında al bebeğini kucağına 🌺
seymakrky Pamuk ben de öyle dua ettim onun adına ya inşallah kötü bir şey olmamıştır. Sen kaç haftalık oldun canım 28 e ulaştın mı?
Ebruli_08 seymakrky çok sağol kuzum dualarınıza talibim valla canım eğer geçmezse git mutlaka ben normal sandım ama sancıymış
seymakrky Ebruli_08 bana sancı gibi gelmiyor bi yerini dayamış gibi ama geçmiyor da yani giderim mutlaka 😏 dualarım seninle kuzum inşallah biraz daha dayanacak minnoş 💕