Midwife10 Pamuk gelişim geriliği tüm değerlerin geride olması hepsi mi geride ? Ayrıca 2 haftaya kadar normalmiş . Benimde karın çevresi 1hagya 10gğün geride çıkıyor
Ebruli_08 Midwife10 evet canım ağrılı sancı yaşadım bir de üstüne kasılma da eklenince anladım öncekilerin bebek hareketi olduğunu biliyordum 15-20 saniye felan sürüyordu ve sürekli olmuyordu Bu 1 dakika ve üzeri sürdü ve sürekli oldu
Ayya Selam kizlar. Hepimiz ayni haftalarmiyiz? Ben 27+4 haftaligim. Yataktayim cok zorlaniyorum artikk.
Sfyhtpglu Meervemsi bende 32 de tamamladım çoğu şeyimi ama yine de sen kendini daha iyi bilirsin kuzum
Hnd3535 Sfyhtpglu merhaba sizin dikişleri ne zaman alacaktı doktor? Ve progestanı ne zaman kesmşti. Bugun kontrolüm vardı dikişleri 38 gbi alayım doğmak isterse gelsin istemezse hafta içine sezeryana alayım dedi.. Bugün 36+2 yim bende şükür
Midwife10 Pamuk yok canım benim 1 hafta geride çıkıyor son 2 kontroldür doktor bunun uzamaması önemli değil kilo alıyor ama yavaş alıyor plasentada yaşlanmam var
Midwife10 Pamuk yinede beslemesi önemli inşallah alır kilo canım . İşte benim o yüzden 36 da alabiliriz bebeği dedi doktorum . Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecekler
Midwife10 Ebruli_08 iyi kuzum bozma moralini bende adalat kullanıyorum hep günde 3 kez . Ona rağmen günde 4-5 oluyor yani haftalarda ilerliyor