Alpsmommm Esim bende gebzedeyim eğer ki gebzedeysen Fatih devlet hastanesi de Ayhan Türkmen var ilk gebeliğim de de ona gittim şimdi de gidiyorum ben memnunum
Ebrudeniz41 Esim özele gidiceksen konak hastanesi erkan türköz memnunum pazartesi sezeryanım var inşallah
kokomelolo MedicalPark Gökhan Gümüştaş 🤌🏻 ilk çocuğumda da ona gittim ikincide de ona gidiyorum ben çok memnunum kesinlikle tavsiyemdir 🥰
Esim kokomelolo aslında şuan bende ona gidiyorum ama emin olamadım. Bir de Medical çok pahalı sanırım.
Esim Adenala bi hastanede olsa kesin ona giderim gerçekten uzun zamandır takip ediyorum ama hastaneyle anlaşması yok sanırım sadece klinik dimi
Adenala Esim Evet klinik galiba sizin doğum paketi aldığınız hastaneye geliyor ben kadınla uyum sağladığım için devam ediyorum açıkçası
Esim Ebrudeniz41 sağlıkla kavuşun hayırlı evlat olsun inşallah 🥰 randevu bulunmuyor diyorlar, sorun yaşadınız mı hiç ?
Esim gozdeee41 evet bu doktoru başkasından da duymuştum, o hastaneye hiç gitmedim. Hastane nasıl doktorun yaklaşımı ilgisi nasıl
Ebrudeniz41 Esim randovu konusunda sorun yaşamadım ameliyatı çıkınca sadece erteliyolar saat olarak bazen yoğunluk çok ameliyatı çok oluyo saolun inşallah sizde saglıkla alın kucağınıza
gozdeee41 Esim doktorum o kadar iyi ilgili alakalı ki sana anlatamam birşey olduğunda hemen ara der aklıma takılanlar oldumu yazarım hep:)
Zeyer Esim emel hocam kesinlikle bende tavsiye ederim size bir ay önce bende onunla dogumumu gerçekleştirdim dr ötesi harika bi insan muhakak gözükmenizi tavsiye ederim hayrli doğumlariniz olsun ins