Silaybooo123 Şükür elhamdülillah ilk gebeliğim kimyasal ile sonuçlanmıştı çok şükür Rabbim tekrar nasip etti. 6+2 olduk 2 ocakta kontrolümüz var kalp atışı ve bebeği görmek için Rabbim’in izniyle ne zaman bebek arabası beşik ve kıyafet almaya başlamalıyım.
Yasmiyy Silaybooo123 biz 5 ayı geçtiğinde basladık tabi herkesin kendi kararı ama ilk 3 aya kadar risk olduğu içindi ve ne olur ne olmaz diye de geç aldık bakıp üzülmeyelim diye şuan 7 aya giriyoruz hala tam dizmedik
Deletedmom_85 Silaybooo123 detaylı ultrasona kadar hiçbir şey almadım. 22.haftada detaylı ultrason yaptırdım 26-27. Haftalarda almaya başlamıştım. detaylidan sonra alınması daha doğru bence. Hem cinsiyeti de netlestirmis olursunuz
Silaybooo123 mirzam11 bizde öyle düşünüyoruz ilk 3 ay geçsin atan 3 ayın sonuna doğru da cinsiyeti öğrenmiş oluruz belki
Silaybooo123 Yasmiyy evet bende korkuyorum yani ilk gebeliğim kimyasal ile sonuçlandıktan sonra psikolojikmen çöktüm o yüzden Rabbim tekrarını yaşatmasın
Silaybooo123 Adenala ben kalp atışını duyayım ilk 3 ayı sağ Salim atlatalım sonra diye düşündüm büyük eşyaları da
Sdtnrsvn Minigiim-vebenn52 bende ilk 3 ay geçince yani düşük tehlikesi geçince aldım 4.ayda herşeyi hazır etmiştim. Günden güne herşey pahalaşıyor. Şuan 5 aylığız. Sadece valiz kaldı. Durumunuz varsa benim görüşüm bir anca önce alınabilir
Silaybooo123 Sdtnrsvn durum sorun değil çok şükür ama ilk 3 ay tehlike dönemini atlatıp sonra inşallah Rabbim’in izniyle inşallah
Yasmiyy Silaybooo123 o sebepten ötürü benim şahsi fikrim cinsiyeti bekle riskler ortadan kalksın daha sonra diz ha içinde çok kalmasın bir tane bebek elbisesi istiyorsan al ben öyle yapmıştım
Deletedmom_116 Silaybooo123 kiyafett için acele etme ama büyük esyalari almaya baslamalisin imkanin varsa yılbaşından önce beşik araba dolap alabilirsen çok iyi olur bide kötü duusnme kötü olucaksa bile Allah göstermesin 🌼İllaki lazım olacak
Silaybooo123 Deletedmom_116 evet haklısınız ama tayinciyiz mayısta oda yapmak istiyorum ama gideceğimiz yerde oda yapmayı düşünüyorum beşiği alırım ama yine bebek arabası vs inşallah
Myrtle Silaybooo123 bende 19 haftalik olacagim. Detaylıyı bekliyorum. Cinsiyet belli degil. Daha hic bir sey almadim. İstanbulda yasiyorum her sey elimizin altinda, hemen alinir acele etmiyorum :).
Deletedmom_116 Silaybooo123 alıp kurmazsiniz bişey olmaz pakettinde dursun bir bakin eksik gedik varmı diye