08082016y 8+3 haftalık hamileyim ilk haftalara göre göğüs hassasiyetm biraz azaldı bu durumu yaşayan var mı 🙂
[silindi] 08082016y bnde 12 haftalığım çocuğum emiyo daha o emmese çok rahatım o emdiği zmn sanki yeni doğum yapmışım gibi ağrı oluyo
Derinnmom 08082016y ben hamileliğimi göğüs ağrımdan öğrenmiştim, öyle ağrıyordu ki anlatamam. Duş alırken sütyeni çıkarıyordum düşün yani o an bile çok ağrıyordu çok hassastı. Bi kaç haftaya düzeliyor ama merak etmeyin
Dalenkamader 08082016y Herkeste farklı seyredebiliyor bu durum.18+2 yavaş yavaş geçiyor gibi olsa da halen uçları çok hassas.Başından beri en çok çektiğim şeylerin başında geliyor.Bebek emzirmekten korkuyorum bu ağrı yüzünden.Sizin geçmeye başladıysa zamanla biter diye düşünüyorum inşallah ♥️
karaguzelirem_ Benim 11.hafta gibi kaybolmuştu göğüs hassasiyetim o haftaya kadar uyku uyutmadı bana ağrısı sızısı vede uçlarının kaşıntısı da cabasıydı geçiyor merak etmeyin 😊
08082016y karaguzelirem_ İlk gebeliğim o yüzden tedirgin oluyorum uç kısımlarına dokunduğumda ağrıyor ama onun dışımda ilk haftalardaki gibi ağrı olmuyor
karaguzelirem_ 08082016y size tavsiyem çok fazla ellememeniz ben o hatayı yaptım daha fazla ağrımasına sebep oldum, sıcak su torbanız varsa sıcak kompres yapın göğüslerinize atletin üzerinden veya sıcak havlu da olur.. sıcak tutun yani ağrısını almıştı bende 😊
08082016y Teşekkür ederim içimi rahatlattınız kızlar hepimiz herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️