Elfsbloog Kızlar selam 19 haftalık gebeyim ve plasenta aşağıda olduğunu söyledi Dr bu durumu yaşayan var mı 2 normal doğumum 1 kürtajım var 4 gebeliğim sorun yaşayan oldu mu
gizem-cbn Elfsbloog bende de durum aynı erken doğum ve kanama riskimiz var maalesef 30. Haftadayım 32. Haftaya kadar çıkmasını bekliyoruz çıkmazsa ona göre yol izliyoruz demişti bana dikkat et cinsel ilişki zaten yasak
Wera Elfsbloog yer değiştiriyor önemli olan 32den sonra hala yer değiştirip değiştirilmediğine bakılması
Denizs16 Elfsbloog 29. Haftada tam olarak yukarı çıktı suan 32. Haftadayım endişelenmeyin herkesin aynı olmuyor geçte olsa yukarı çıkabiliyor
Arya10 Elfsbloog canım hiç stres yapma herkes bir değil ama beni özel hastaneler bile almadı plesanta aşağıda riskli diye devlette oldum hiç bir sorun yaşamadım genel sezeryan oldum çok memnun kaldım artık özele gitmeyi de düşünmüyorum genelde sorumlulu almıyorlar
Elfsbloog gizem-cbn çok teşekkür ederim yanıt için benim zaten sıkıntılı bir gebelik yaşadığım için cinsel ilişki yaşamıyordum Dr yasakladı zaten sizede çok geçmiş olsun sağlıcakla alalım kucağımıza
Elfsbloog Denizs16 çok teşekkür ederim inşallah öyle olur çünkü sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum düşük tehlikesi olan bir gebeydim kanamalarım mevcut şuanda da erken doğum tehlikesi var o yüzden çok korkuyorum açıkçası
TinkiPinki20 Elfsbloog canım benimde 18 haftallıkken Plesanta rahim ağzına yakındı sonra çıktı yukarı. Haftan daha erken yukarı çıkabilir